Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2019

Καβάλα: Συνοριοφύλακες απολύθηκαν λόγω πλαστών εγγράφων!

Ποια ήταν τα ψευδή στοιχεία που δήλωσαν;

23 Μαΐου 2019 15:42
Καβάλα: Συνοριοφύλακες απολύθηκαν λόγω πλαστών εγγράφων!

Συνοριοφύλακες απολύθηκαν λόγω πλαστών εγγράφων στην Καβάλα! Ποια ήταν τα ψευδή στοιχεία που δήλωσαν και αυτό είχε σαν συνέπεια την απόλυση τους;

Δύο συνοριοφυλάκες απολύθηκαν για πλαστά πτυχία στην Καβάλα. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ιστοσελίδας της Διαύγειας, όπου αναρτήθηκε η σχετική απόφαση.

Σύμφωνα με έρευνα του αρμόδιου υπουργείου στα δικαιολογητικά πρόσληψής τους περιλαμβάνονται πτυχία της αγγλικής γλώσσας (Lower) χωρίς αντίκρισμα.

Καβάλα

Οι δύο συνοριοφύλακες θα αναζητήσουν πλέον το δίκιο τους στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωινή, από το φιλικό τους περιβάλλον έγινε γνωστό πως τα δύο αμφισβητούμενα πτυχία ξένης γλώσσας είναι του ίδιου φροντιστηρίου της Καβάλας.

Το φροντιστήριο σήμερα δεν λειτουργεί κι ο επαγγελματίας έχει συνταξιοδοτηθεί.

Οι δύο συνοριοφύλακες ισχυρίζονται ότι έδωσαν κανονικά εξετάσεις, στις οποίες όπως ενημερώθηκαν από το φροντιστήριο, πέτυχαν.

Συνδικαλιστές συνάδελφοι τους που ρωτήθηκαν σχετικά ισχυρίστηκαν ότι η απόφαση απόλυσης ήταν δυστυχώς αναμενόμενη λόγω όσων είχαν προηγηθεί στην ίδια υπόθεση.

Πηγή: seleo.gr

Ανείπωτη θλίψη στην Φθιώτιδα: Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι!

Φθιώτιδα νεκρός

Ανείπωτη θλίψη στην Φθιώτιδα με την τραγική είδηση του θανάτου ενός 3χρονου κοριτσιού.. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά ήταν ήδη νεκρή..

Ένα τρίχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το μεσημέρι της Πέμπτης (23/05) στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς χωρίς τις αισθήσεις του.

Μια νέα τραγωδία συγκλονίζει την περιοχή της Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα την Τιθορέα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το μικρό αγγελούδι ήταν νεκρό πριν φτάσει στα επείγοντα του νοσοκομείου με τους γιατρούς να διαπιστώνουν απλά τον θάνατο του.

Ακόμη δεν είναι γνωστά τα αίτια θανάτου, ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα οφείλεται σε σύνδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaNOW ήταν το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για την ίδια οικογένεια -αλβανικής καταγωγής- μιας και πριν τρία χρόνια είχαν χάσει ένα ακόμη παιδί από το ίδιο σύνδρομο.

Προανάκριση για το ζήτημα διενεργεί το Α.Τ Αμφίκλειας.

Με πληροφορίες από: lamianow.gr

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share