Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: 6 συλλήψεις διαδηλωτών έγιναν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα!

Συνολικά έγιναν 25 προσαγωγές!

23 Μαΐου 2019 00:20
Θεσσαλονίκη: 6 συλλήψεις διαδηλωτών έγιναν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα!

Έξι συλλήψεις διαδηλωτών έγιναν στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη!

Οι έξι συλλήψεις φέρεται να αφορούν άτομα που συμμετείχαν σε διαδήλωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, έξω από την πρώτη προβλήματα του λιμανιού, όπου τα μέτρα ασφαλείας της ΕΛΑΣ ήταν αυξημένα.

Στην προσαγωγή 25 ατόμων προχώρησαν αστυνομικές δυνάμεις κοντά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου ο πρωθυπουργός και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία. Από το σύνολο των προσαχθέντων, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Με αφορμή, εξάλλου, την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, μικρή ομάδα ατόμων προσκείμενων στον λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο, πραγματοποίησε πορεία επί της λεωφόρου Νίκης, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Αστυνομικές δυνάμεις όμως, δεν επέτρεψαν στους διαδηλωτές να φθάσουν ως το λιμάνι όπως ήταν η πρόθεσή τους.

Φωτογραφία: Thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Προσαγωγές πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα!

Προσαγωγές είχαμε πριν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη! Στις 19:30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στην πόλη! Μεγάλη και πάλι η κινητοποίηση Ρομά για την ομιλία του πρωθυπουργού, όπως είχε συμβεί και κατά την πρόσφατη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λαμία!

Παράλληλα, πολίτες έχουν προγραμματίσει διαμαρτυρία για την Μακεδονία έξω από το λιμάνι.

Εκεί βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μάλιστα προχώρησαν σε προληπτικές προσαγωγές ατόμων, σύμφωνα με το seleo.gr.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή είναι δρακόντεια. Μεγάλη, και πάλι, είναι η κινητοποίηση Ρομά για την ομιλία Τσίπρα.

Η Τροχαία προχώρησε νωρίτερα σε διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους, προκειμένου να περάσει ο πρωθυπουργός, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική δύναμη σε διάφορα σημεία και διασταυρώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι διαμαρτυρία για την Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών θα πραγματοποιήσουν πολίτες σήμερα στις 19:30 στην Α’ προβλήτα του λιμανιού, όπου και θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. «Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Όλοι στην προεκλογική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι. Να βροντοφωνάξουμε για την Μακεδονία για την Ελλάδα των πολλών ή να αποδείξουμε για άλλη μια φορά, πόσο φασιστικά πνίγεται η φωνή μας» αναφέρεται στο σχετικό διαδικτυακό κάλεσμα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σε μια σύλληψη προχώρησε η αστυνομία για την επίθεση Ρουβίκωνα στη Βουλή!

Θρίλερ στην Κρήτη: 20χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share