Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φθιώτιδα: Νέα σύλληψη για ασέλγεια εις βάρος 23χρονης με αναπηρία!

Φρίκη δίχως τέλος!

21 Μαΐου 2019 21:29
Φθιώτιδα: Νέα σύλληψη για ασέλγεια εις βάρος 23χρονης με αναπηρία!

Έπειτα από την σύλληψη και την προφυλάκιση ενός 74χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος μίας 23χρονης με αναπηρία σε χωριό της ανατολικής Φθιώτιδας έπεσε σαν «βόμβα» η σύλληψη άλλου ένα άνδρα με την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια εις βάρος της ίδιας γυναίκας.

Οι πράξεις του, μάλιστα, προσδιορίζονται και μετά την σύλληψη του πρώτου κατηγορουμένου και πρόκειται για έναν 63χρονο άνδρα, που ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον της 23χρονης.

Οι πληροφορίες του tvstar.gr αναφέρουν πως η 23χρονη κατήγγειλε ότι και ο δεύτερος άνδρας ασελγούσε εις βάρος της. Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως το κουβάρι της υπόθεσης που οδήγησε στην δεύτερη σύλληψη, άρχισε να ξετυλίγεται μετά τα αποτελέσματα της εξέτασης από την προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας Αποστολίας Ακριβούση.

Ο 63χρονος που συνελήφθη μετά από ένταλμα του κυρίου ανακριτή Λαμίας από αστυνομικούς του Α.Τ. Στυλίδας, οδηγήθηκε ήδη στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να απολογηθεί, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία.Θα ανέβει και πάλι τα σκαλιά του δικαστικού μεγάρου αύριο το μεσημέρι.

Φθιώτιδα: Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικό!

Στη Ανθήλη Φθιώτιδας οι κάτοικοι αναφέρουν προβλήματα με τους ρομά που έχουν εγκατασταθεί στο χωριό τους.

Δεν δίστασαν να απειλήσουν και να προσπαθήσουν να χτυπήσουν αστυνομικό, ο οποίος ήταν στο σπίτι του εκτός υπηρεσίας.

Όταν τους έκανε παρατήρηση, ακολούθησε φραστικό επεισόδιο και με άλλους ρομά, που ήταν δίπλα, οι οποίοι απείλησαν τον αστυνομικό, ενώ τέσσερις - πέντε από αυτούς κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και προσπάθησαν τον χτυπήσουν.

Ο αστυνομικός διατήρησε την ψυχραιμία του και απέφυγε να συμπλακεί μαζί τους, ενώ είχε ήδη ενημερώσει την Άμεση Δράση (100).

Όταν οι ρομά κατάλαβαν ότι έρχεται η αστυνομία έφυγαν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Οι κάτοικοι της Ανθήλης έχουν προειδοποιήσει πολλές φορές ότι η κατάσταση στο χωριό με τους ρομά τείνει να είναι εκτός έλεγχου και ότι η περιοχή είναι καζάνι που βράζει με απρόβλεπτες συνέπειες. Μάλιστα για το θέμα αυτό είχε γίνει πρόσφατα συγκέντρωση στην πλατεία της Ανθήλης, όπου είχαν παρευρεθεί και εκπρόσωποι των ρομά.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φθιώτιδα: Στην φυλακή οδηγείται ο ηλικιωμένος που βίαζε την 23χρονη!

Θλίψη: 19χρονη στη Φθιώτιδα έπεσε από το μπαλκόνι!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share