Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κιλκίς: Eξαρθρώθηκε σπείρα με χασίς!

Καλλιεργούσε τα δενδρύλλια στην αυλή του!

21 Μαΐου 2019 14:11
Κιλκίς: Eξαρθρώθηκε σπείρα με χασίς!

Η πρασινάδα στην αυλή του σπιτιού ενός 48χρονου σε μια περιοχή του Κιλκίς οφειλόταν στην μίνι... χασισοφυτεία που καλλιεργούσε χωρίς να νοιάζεται για τα αδιάκριτα βλέμματα! Μάλιστα, είχε φυλάξει στην αποθήκη του γυάλινα βάζα και συσκευασίες που περιείχαν την συγκομιδή του!

Οι παράνομες ενασχολήσεις του 48χρονου υπέπεσαν στην αντίληψη των αστυνομικών του τμήματος Παιονίας, οι οποίοι έκαναν έρευνα στην ιδιοκτησία του και βρήκαν στην αυλή του σπιτιού τα 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου που καλλιεργούσε και τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στην αποθήκη του σπιτιού, βρέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες και 14 γυάλινα βάζα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 217 γραμμαρίων, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Φρίκη: Πατέρας πέρασε την κόρη του για διαρρήκτη και την πυροβόλησε!

Την κόρη του πυροβόλησε και σκότωσε ένας άνδρας, κατά λάθος, μέσα στο σπίτι τους στη Νότια Καρολίνα, καθώς νόμισε πως ήταν κάποιος που μπήκε στο σπίτι τους για να κλέψει.

Όπως γράφει η New York Post, η 23χρονη Nadeja Jermainequa Pressley άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά τη μία τη νύχτα μέσα στο σπίτι της στο Γκρίνβιλ, έχοντας δεχθεί πυρά από τον πατέρα της, ο οποίος τη χτύπησε πυροβολώντας την πόρτα.

«Άκουσα δύο πυροβολισμούς» αφηγείται η γειτόνισσα Regina Harvey. «Βγήκα έξω και είδα παντού αστυνομικούς. Ήταν πολύ στενάχωρο».

Η υπόθεση παραμένει υπό έρευνα ενώ για σήμερα είναι προγραμματισμένη νεκροψία.

Φρικτό οικογενειακό έγκλημα στα Χανιά!

Tο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλέπα. Αυτή την ώρα η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με το cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί στην περιοχή της Χαλέπας Χανίων, όταν ο 47χρονος πήρε το όπλο του και σκότωσε την 49χρονη σύντροφό του, με την οποία ζούσαν μαζί τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια, έστρεψε το πιστόλι στον εαυτό του κι έβαλε τέλος στην ζωή του.

Οι πυροβολισμοί που έπεσαν θορύβησαν τους γείτονες οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας όπου είδαν τα δύο άψυχα σώματα μέσα στο σπίτι και ειδοποίησαν τον ιατροδικαστή.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας. Αυτή την ώρα η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share