Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος στη Βοιωτία: Έφυγε από τη ζωή βρέφος 9 ημερών!

Ανείπωτος πόνος!

21 Μαΐου 2019 13:03
Θρήνος στη Βοιωτία: Έφυγε από τη ζωή βρέφος  9 ημερών!

Συγκλονίζει την τοπική κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου βρέφους 9 ημερών σε χωριό της Βοιωτίας.

Το αγοράκι έδειξε αδιαθεσία και οι γονείς του το πήγαν για εξέταση σε παιδίατρο, από όπου έφυγε επειγόντως για Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Εκεί δυστυχώς κατέληξε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/5) βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια.

Για τον ξαφνικό θάνατο του νεογνού, το ΑΤ Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας έχει παραγγείλει νεκροψία – νεκροτομή.

Τραγικό δυστύχημα για βρέφος 8 μηνών που παρασύρθηκε από φορτηγό!

Τραγικό δυστύχημα για βρέφος 8 μηνών που παρασύρθηκε από φορτηγό! Η μητέρα του κοιτούσε το κινητό και δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει πόση ώρα είχε περάσει..

Τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα βρέφος μόλις 8 μηνών σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στην Ταϊλάνδη όταν βγήκε με την περπατούρα του στο δρόμο και παρασύρθηκε από φορτηγό ενώ η μητέρα του ήταν απασχολημένη με το κινητό της τηλέφωνο.

Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που η περπατούρα βγαίνει στο δρόμο και ο οδηγός του φορτηγού, που δεν κινείται με μεγάλη ταχύτητα, προσπαθεί να αποφύγει το μικρό παιδί, χωρίς, δυστυχώς, να τα καταφέρει.

Η 32χρονη μητέρα του είπε στους αστυνομικούς ότι την ώρα που το βρέφος έβγαινε στο δρόμο εκείνη έκανε chat με την αδερφή της.

Όπως τους είπε δεν αντιλήφθηκε ποτέ πώς κατάφερε το βρέφος να ανοίξει την αυλόπορτα, η οποία, πάντως, δεν ήταν καλά κλεισμένη.

«Δεν ξέρω πόση ώρα κοιτούσα το τηλέφωνό μου για να στείλω μηνύματα στην αδερφή μου. Αλλά σοκαρίστηκα όταν είδα την περπατούρα να λείπει και την αυλόπορτα ανοιχτή» είπε στους αστυνομικούς.

Το μικρό αγόρι έχασε τη ζωή του ακαιριαία καθώς υπέστη βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share