Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στις Σέρρες: Άντρας έφαγε σφαίρα την ώρα που πήγε να κλέψει!

Και όμως συνέβη...

21 Μαΐου 2019 11:41
Απίστευτο περιστατικό στις Σέρρες: Άντρας έφαγε σφαίρα την ώρα που πήγε να κλέψει!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στις Σέρρες, χθες αργά το βράδυ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο τραυματισμένος στα πόδια μετά από πυροβολισμό που φέρεται να δέχτηκε από ιδιοκτήτη αγροικίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Νοσοκομείου Σερρών. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άντρας μαζί με άλλους δύο συνεργούς του φέρονται να πήγαν στην αγροικία με σκοπό να κλέψουν. Δεν υπολόγισαν, όμως, στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της αγροικίας ήταν εκεί.

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο πυροβολισμός ήρθε κυρίως επειδή ο ιδιοκτήτης φοβήθηκε. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αγροικίας, αλλά και ένας φερόμενος συνεργός του τραυματία, ενώ αναζητείται και τρίτος άντρας, που φέρεται να πήγε μαζί με τους άλλους δύο στην αγροικία.

Πηγή: diktyotv.gr

Σέρρες: Άντρας έπεσε σε χαράδρα και έχασε την ζωή του!

Στις Σέρρες ένας άντρας έχασε την ζωή του όταν έπεσε σε χαράδρα. Είχε πάει περίπατο και ένιωσε αδιαθεσία!

Χθες το μεσημέρι, ένας 61χρονος που περπατούσε μαζί με άλλους περιπατητές σε δασικό μονοπάτι στο Μενοίκιο Όρος, πάνω από το Χιονοχώρι, αισθάνθηκε αδιαθεσία, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε από το μονοπάτι σε δύσβατη χαράδρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής, καθώς η περιοχή ήταν δύσβατη, μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Σέρρες: Λεωφορείο παρέσυρε 9χρονη με το ποδήλατό της!

Στις Σέρρες λεωφορείο παρέσυρε 9χρονη με το ποδήλατό της! Το κοριτσάκι επιχειρούσε να περάσει το δρόμο στο χωριό Παραλίμνιο!

Όλα συνέβησαν περίπου στις 13.00, μέσα στο χωριό, όταν το ανήλικο κορίτσι πήγε να περάσει το δρόμο με το ποδήλατο και παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν άδειo

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Παραλίμνιο Σερρών, όταν 9χρονο κοριτσάκι με το ποδήλατο του, παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ.

Το 9χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε τραυματισμένο με κακώσεις στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, σύμφωνα με το thestival.gr

Σέρρες: Τι κι αν έκλεψε τραπεζικές κάρτες.. έκανε αγορές on camera!

Απίστευτο αυτό που συνέβη στις Σέρρες! Τι κι αν έκλεψε τραπεζικές κάρτες.. έκανε αγορές on camera!

Άπληστος αλλά και απρόσεκτος ήταν ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε το αυτοκίνητο ενός 29χρονου σε περιοχή των Σερρών και άρπαξε το ράδιο-CD του και δυο πιστωτικές κάρτες τις οποίες έσπευσε να… αξιοποιήσει κάνοντας ανέπαφες αγορές!

Την ίδια ημέρα κιόλας, ο νεαρός έκανε συναλλαγές συνολικής αξίας 59,28 ευρώ σε διάφορα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι τον «σημάδευαν» κάμερες ασφαλείας!

Έτσι, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας που ερευνούσαν την κίνηση των καρτών και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής με τις κλεμμένες κάρτες και όσα είχε αγοράσει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share