Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χανιά: Συνελήφθησαν οι γονείς που είχαν κουρέψει γουλί τη 15χρονη κόρη τους!

Υπόθεση σοκ!

21 Μαΐου 2019 11:20
Χανιά: Συνελήφθησαν οι γονείς που είχαν κουρέψει γουλί τη 15χρονη κόρη τους!

Σχηματίζεται δικογραφία για κακοποίηση ανηλίκων εις βάρος της μητέρας και του πατριού των δύο παιδιών που περνούσαν δύσκολες ώρες στα χέρια τους στα Χανιά.

Η υπόθεση κακοποίησης των δύο ανήλικων αδελφών, μιας 15χρονης κι ενός 13χρονου αποκαλύφθηκε, όταν το κορίτσι πήγε στο σχολείο με σημάδια κακοποίησης, τα οποία προσπαθούσε να κρύψει, φορώντας κουκούλα.

Η κοπέλα αποκάλυψε σε μία καθηγήτριά της, ότι η μητέρα και ο πατριός της την είχαν κουρέψει γουλί και την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, όμως, εκείνη έσπασε την πόρτα για να μπορέσει να πάει στο σχολείο.

Ο βιολογικός πατέρας των παιδιών, που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς και ταξίδεψε άμεσα στα Χανιά, για να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών του.

Στα δύο ανήλικα παιδιά παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη, προκειμένου να ξεπεράσουν την ψυχική και σωματική κακοποίηση που βίωσαν.

Σοκ στα Τρίκαλα: Μαχαίρωσε την γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητό τους!

Με σημαντική καθυστέρηση κατήγγειλε στην Ασφάλεια Τρικάλων τον σύζυγό της που την μαχαίρωσε κατά την διάρκεια έντονου διαπληκτισμού στέλνοντας τη στο νοσοκομείο.

Ο οξύθυμος 42χρονος συνελήφθη πριν εκπνεύσουν τα χρονικά περιθώρια του αυτοφώρου. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη όταν το ζευγάρι που είναι γνωστό για τους ομηρικούς καυγάδες του βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του άνδρα στον λόφο του Προφήτη Ηλία.

Εκεί, άρχισαν να λογομαχούν έντονα και ο 42χρονος βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ, με αποτέλεσμα να αρπάξει ένα μαχαίρι και να το καρφώσει στο μηρό της συζύγου του.

Παρ' όλο που πλημμύρισε στο αίμα και σφάδαζε από τους πόνους, η 39χρονη γυναίκα δεν κάλεσε ασθενοφόρο, ούτε έκανε καταγγελία, παρά αρκετές ώρες αργότερα.

Η γυναίκα του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share