Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης και πρόστιμο σε 67χρονο που πυροβόλησε τον σκύλο!

Τι συνέβη;

20 Μαΐου 2019 20:22
Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης και πρόστιμο σε 67χρονο που πυροβόλησε τον σκύλο!

Πρόστιμο ύψους 5.300 ευρώ καθώς και ποινή φυλάκισης 33 μηνών επιβλήθηκε σε 67 χρονο που πυροβόλησε σκύλο στην Κέρκυρα.

Ο 67χρονος, που άσκησε έφεση, συνελήφθη πριν από τέσσερις ημέρες, με τις κατηγορίες της παράβαση του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς, καθώς και παράνομη οπλοχρησία. Η αποτρόπαια πράξη συνέβη στην περιοχή Πέραμα της Κέρκυρας. Γειτόνισσα του 67χρονου, που τον είδε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο τον σκύλο του, τον κατήγγειλε στις αρχές.

Η τραυματισμένη σκυλίτσα εντοπίστηκε από τα μέλη της Φιλοζωικής «Κιβωτός» σε ένα χωράφι και μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο που διέγνωσε τα πολλαπλά χτυπήματα που έφερε το ζώο από τα σκάγια, με αποτέλεσμα να φέρει παραλυσία στα δυο του πίσω πόδια. Πλέον, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, θα μεταφερθεί στην κτηνιατρική κλινική του ΑΠΘ, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Επειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, στην αυλή του 67χρονου βρέθηκαν δύο ενήλικα σκυλιά και 6 κουταβάκια, τα οποία παραδόθηκαν στο φιλοζωικό σύλλογο Κέρκυρας.

Τρομερό: Σκύλος έσωσε παιδί που το έθαψαν ζωντανό σε χωράφι!

Ένας σκύλος έσωσε ένα νεογέννητο αγοράκι που η ανήλικη μητέρα του φέρεται να το έθαψε ζωντανό σε ένα χωράφι, στη βόρεια Ταϊλάνδη.

Η 15χρονη είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της από τους γονείς της και εγκατέλειψε το μωρό μετά τη γέννησή του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share