Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

Σέρρες: Λεωφορείο παρέσυρε 9χρονη με το ποδήλατό της!

Ποια είναι η κατάσταση υγείας της;

20 Μαΐου 2019 13:03
Σέρρες: Λεωφορείο παρέσυρε 9χρονη με το ποδήλατό της!

Στις Σέρρες λεωφορείο παρέσυρε 9χρονη με το ποδήλατό της! Το κοριτσάκι επιχειρούσε να περάσει το δρόμο στο χωριό Παραλίμνιο!

Όλα συνέβησαν περίπου στις 13.00, μέσα στο χωριό, όταν το ανήλικο κορίτσι πήγε να περάσει το δρόμο με το ποδήλατο και παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ, το οποίο εκείνη την ώρα ήταν άδειo

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό Παραλίμνιο Σερρών, όταν 9χρονο κοριτσάκι με το ποδήλατο του, παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ.

Σέρρες Λεωφορείο

Το 9χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε τραυματισμένο με κακώσεις στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, σύμφωνα με το thestival.gr

Σέρρες: Τι κι αν έκλεψε τραπεζικές κάρτες.. έκανε αγορές on camera!

Σέρρες

Απίστευτο αυτό που συνέβη στις Σέρρες! Τι κι αν έκλεψε τραπεζικές κάρτες.. έκανε αγορές on camera!

Άπληστος αλλά και απρόσεκτος ήταν ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος διέρρηξε το αυτοκίνητο ενός 29χρονου σε περιοχή των Σερρών και άρπαξε το ράδιο-CD του και δυο πιστωτικές κάρτες τις οποίες έσπευσε να… αξιοποιήσει κάνοντας ανέπαφες αγορές!

Την ίδια ημέρα κιόλας, ο νεαρός έκανε συναλλαγές συνολικής αξίας 59,28 ευρώ σε διάφορα καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι τον «σημάδευαν» κάμερες ασφαλείας!

Έτσι, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Ηράκλειας που ερευνούσαν την κίνηση των καρτών και συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής με τις κλεμμένες κάρτες και όσα είχε αγοράσει.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share