Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε βλήμα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στην Τούμπα!

Αποκλείστηκε η περιοχή!

20 Μαΐου 2019 11:41
Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε βλήμα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στην Τούμπα!

Απίστευτο αυτό που συνέβη στην Θεσσαλονίκη! Βρέθηκε βλήμα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στην Τούμπα! Αποκλείστηκε η περιοχή!

Το βλήμα εντόπισε πολίτης στο Άλσος και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή για λόγους ασφαλείας, ενώ μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους.

Ένα βλήμα πυροβολικού του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, 105 χιλιοστών, βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο ρέμα της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Να σημειωθεί ότι από το σημείο διέρχονται καθημερινά δεκάδες περαστικοί, καθώς η περιοχή θεωρείται ιδανική για περίπατο και άθληση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), το βλήμα παρελήφθη από κλιμάκιο του Τάγματος Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Στρατού Ξηράς και μεταφέρεται προκειμένου να εξουδετερωθεί στο Πεδίο Ασκήσεων και Βολής Ασκού – Προφήτη.

Πηγή: voria.gr

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 29χρονο στο κέντρο της πόλης!

Στη Θεσσαλονίκη μαχαίρωσαν έναν 29χρονο επειδή συμμετείχε στην Γενοκτονία των Ποντίων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την ποντιακή γενοκτονία, έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.

Οι δράστες, που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης.

Πλησίον του σημείου που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι γνώριμο πρόσωπο στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από την συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Πηγή: thestival.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share