Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ναύπλιο: Επιτέθηκαν σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας!

Έξω από το εκλογικό κέντρο!

20 Μαΐου 2019 08:10
Ναύπλιο: Επιτέθηκαν σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας!

Επιτέθηκαν σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας έξω από το εκλογικό κέντρο στο Ναύπλιο!

Το επεισόδιο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Κυριακής!

Το περιστατικό αφορά σε υποψήφιο με την παράταξη του δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά και η επίθεση έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν δύο άντρες επιτέθηκαν με μπουνιές και κλωτσιές σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και στον αδερφό του, πριν εξαφανιστούν.

Άνανδρη επίθεση:

Σύμφωνα με το anagnostis.org ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Παναγιώτη Αναγνωσταρά είχε φύγει από το εκλογικό κέντρο μαζί με τον αδερφό του και περνούσε την οδό Ασκληπιού. Τη στιγμή που βρισκόταν στη νησίδα από ένα σταματημένο βαν βγήκαν δύο άντρες και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν.

Το μέρος του δημοτικού συμβούλου πήρε και ο αδερφός του που τον συνόδευε, για να δεχθεί και αυτός στη συνέχεια επίθεση. Όλα έγιναν ξαφνικά και κανείς από το εκλογικό κέντρο δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο αδερφός του αιμόφυρτοι παρέμειναν στο δρόμο και αυτοί που τους επιτέθηκαν μπήκαν ξανά στο βαν και εξαφανίστηκαν. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Αναγνωσταράς, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, όπου ήδη είχε φτάσει και ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Μιλώντας ο κ. Αναγνωσταράς αρκέστηκε να δηλώσει ότι ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του «υπέστη επίθεση» και προσπάθησε να καθησυχάσει τον υπόλοιπο κόσμο που ήδη είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο αδερφός του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Από την πλευρά της αστυνομίας ερευνώνται οι μαρτυρίες που υπάρχουν, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν 29χρονο στο κέντρο της πόλης!

Στη Θεσσαλονίκη μαχαίρωσαν έναν 29χρονο επειδή συμμετείχε στην Γενοκτονία των Ποντίων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την ποντιακή γενοκτονία, έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.

Οι δράστες, που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης.

Πλησίον του σημείου που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι γνώριμο πρόσωπο στον αντιεξουσιαστικό χώρο, από την συμμετοχή του σε συγκεντρώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο 29χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Πηγή: thestival.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share