Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: Βρήκε νεκρό τον πατέρα του!

Δίπλα σε κυνηγετική καραμπίνα...

19 Μαΐου 2019 16:29
Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: Βρήκε νεκρό τον πατέρα του!

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ένας άνδρας, στην Εύβοια, το οποίο και εντόπισε ο γιος του, δίπλα σε κυνηγετική καραμπίνα.

Συγκεκριμένα, ένας 91χρονος άνδρας, δεν μπόρεσε να αντέξει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Όπως γράφει το lamiareport.gr, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στη σημείο απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο όπως ο νόμος ορίζει θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία. Την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Διρφύων Μεσσαπίων της Εύβοιας.

Σοκ στην Εύβοια: Πέθανε καθισμένoς σε καρέκλα στην κουζίνα του!

Ο 65χρονος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φανούν από την νεκροψία-νεκροτομή...

Σε κατάσταση σήψης βρέθηκε ένας 65χρονος. Ο άνδρας διέμενε στο Βαθύ Αυλίδας και οι γείτονες ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία, αφού τις τελευταίες ημέρες είχε εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας που πήγαν στο σπίτι, τον βρήκαν νεκρό, μέσα στην κουζίνα καθισμένο σε καρέκλα. Μάλιστα ήταν σε κατάσταση αρχόμενης σήψης.

Ο 65χρονος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φανούν από την νεκροψία-νεκροτομή.

Εύβοια: Έβγαλαν μαχαίρια πάνω στον καβγά μέσα σε ταβέρνα!

Θερμό επεισόδιο με… αιχμηρά μάλιστα αντικείμενα, κατά δήλωση των πρωταγωνιστών, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής σε ταβέρνα στο χωριό Ταξιάρχης της Ιστιαίας Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο 42χρονοι λογόφεραν εντός του μαγαζιού και ο ένας εξ αυτών φέρεται να έβγαλε πτυσσόμενο μαχαίρι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου.

Τελικά συγκρατήθηκε από έναν συνομήλικο της παρέας, ωστόσο το παρ’ ολίγον θύμα κατέθεσε έγκληση στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας που προχώρησε σε σύλληψη του άλλου 42χρονου με τις κατηγορίες τις απειλής, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης περί όπλων.

Όταν συνελήφθη από την αστυνομία τελευταίος, κατέθεσε κι εκείνος έγκληση στην οποία αναφέρει ότι το παρ’ ολίγον θύμα ήταν εκείνος που είχε επιτεθεί πρώτος πετώντας εναντίον του μια σούβλα! Είχε μάλιστα μαζί του και έναν ακόμη Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μαζί με τον 42χρονο αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθούν.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Εύβοια: Έβγαλαν μαχαίρια πάνω στον καβγά μέσα σε ταβέρνα!

Σοκ στην Εύβοια: Αυτοκίνητο παρέσυρε 9χρονη μαθήτρια!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για τη Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share