Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

Η έκκληση του αδερφού του άτυχου ταξιτζή που έπεσε από την γέφυρα της Χαλκίδας!

Μυστήριο με την βουτιά θανάτου!

19 Μαΐου 2019 14:57
Η έκκληση του αδερφού του άτυχου ταξιτζή που έπεσε από την γέφυρα της Χαλκίδας!

Μυστήριο αποτελεί η βουτιά θανάτου του ταξιτζή που έπεσε από την γέφυρα της Χαλκίδας! Ο αδερφός του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να ενημερώσει να μιλήσει και να ενημερώσει τις Αρχές.

Ο 40χρονος άνδρας από την Αθήνα πήγε στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και έπεσε στο κενό και συγκεκριμένα στο χωμάτινο έδαφος όπου βρέθηκε η σορός του. Το βράδυ της ίδιας μέρας τον αναγνώρισε ο αδελφός του ενώ μέχρι στιγμής δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα.

“Ψάχνω να βρω λεπτομέρειες, εάν υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες δηλαδή την ώρα που ήταν ανεβασμένος εκεί πέρα, γιατί μεσολαβεί ένα μεγάλο διάστημα. Έχω απόδειξη ότι πέρασε το Σχηματάρι, τα διόδια, στις 10:04 και από ότι λένε η πτώση έγινε στις 13:30, δεν ξέρω τι ώρα έγινε. Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Περιφερόταν εκεί;

Χαλκίδα ταξιτζής αυτοκτονία

Είχε ανέβει κάπου; Γιατί μου είπαν κάποιοι ότι είχαν σταματήσει αμάξια και προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην βουτήξει και αν κάποιος είχε ειδοποιήσει να ερχόταν κάποιος διαπραγματευτής της αστυνομίας να τον μεταπείσει. Δεν ξέρω τίποτα, έχω πλήρη άγνοια τι συνέβη εκείνες τις στιγμές. Αν υπάρχουν άτομα της περιοχής και είδαν κάτι ή ήταν άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν”, είπε ο αδελφός του 40χρονου, μιλώντας στο eviazoom.gr.

“Πήγα το βράδυ και αφού έκανα την αναγνώριση πήγα στην αστυνομία μετά έδωσα κατάθεση και μου υπόδειξαν το σημείο που έπεσε και αυτό που είδα δηλαδή να μην το δει άνθρωπος ποτέ”, πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Πηγή πληροφοριών: eviazoom.gr

Απίστευτη τραγωδία στη Χαλκίδα: Ταξιτζής αυτοκτόνησε πέφτοντας από γέφυρα!

Τραγωδία Χαλκίδα ταξιτζής αυτοκτονία

Απίστευτη τραγωδία στη Χαλκίδα με πρωταγωνιστή έναν ταξιτζή, ο οποίος αυτοκτόνησε το μεσημέρι της Παρασκευής πέφτοντας στο κενό από τη γέφυρα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία πρόκειται για 40χρονο οδηγό ταξί από το Αιγάλεω Αττικής.

Ο αυτόχειρας πήγε με το ταξί του στη Χαλκίδα και προχώρησε στην απονενοημένη πράξη για λόγους που εξετάζονται ακόμη από την αστυνομία.

Μετά το τραγικό συμβάν, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη σορό του άτυχου άνδρα.

Τραγωδία Χαλκίδα ταξιτζής αυτοκτονία

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, τον άντρα αναγνώρισε ο αδερφός του το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν βρει κάποιο σημείωμα του αυτόχειρα.

Παράλληλα, σοκ προκαλεί και η τραγωδία στην Εύβοια, όπου ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο όταν τον καταπλάκωσε φορτηγό!

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share