Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο!

Μια μάνα με τον 10χρονο γιο της είναι τραυματίες!

19 Μαΐου 2019 13:35
Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο!

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με αυτοκίνητο σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη! Μια μητέρα με τον 10χρονο γιο της τραυματίστηκαν από το τροχαίο!

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της πυροσβεστικής και απεγκλώβισαν τη μητέρα. Το παιδί είχε απεγκλωβιστεί από περαστικούς, πριν την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπανικολάου και Γεννηματάς, με κακώσεις!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όταν ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μία 43χρονη μητέρα και ο 10χρονος γιός της, συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στην οδό Κομνημών, κοντά στο κτίριο του δημαρχείου της περιοχής.

Σοκαριστικό τροχαίο: Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε 18χρονη στη Θησέως!

Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Θησέως, όταν ένας οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτύπησε μία 18χρονη και την παράτησε στο δρόμο!

Οι γονείς της κοπέλας κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να μιλήσει στις Αρχές για τον εντοπισμό του δράστη!

Κατά την επιστροφή της και ενώ κινούνταν στη λεωφόρο Θησέως, ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε το άτυχο κορίτσι και το πέταξε πολλά μέτρα μακριά. Να σημειωθεί ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο προφυλαχτήρας του οχήματος εντοπίστηκε δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Και το χειρότερο, ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε να βοηθήσει το κορίτσι αλλά, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Η άτυχη 18χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο δρόμο ενώ διερχόμενοι οδηγοί και περίοικοι έσπευσαν να τη βοηθήσουν και να καλέσουν το ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί την εισήγαγαν επειγόντως στο χειρουργείο.

Η οικογένεια της κοπέλας απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει δει το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Θησέως να καταθέσει στις Αρχές ώστε να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός που την χτύπησε και την εγκατέλειψε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share