Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γυαλιά καρφιά στην Πάτρα: Επίθεση με ρόπαλα σε 12 καταστήματα !

Τα ξημερώματα!

19 Μαΐου 2019 11:30
Γυαλιά καρφιά στην Πάτρα: Επίθεση με ρόπαλα σε 12 καταστήματα !

Ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι σε καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας, πραγματοποιώντας καταδρομική επίθεση, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δράστες έσπασαν με ρόπαλα τις τζαμαρίες σε τουλάχιστον 12 επιχειρήσεις στην Πάτρα. Πίσω τους άφησαν εκτεταμένες ζημιές στις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην οδό Μαιζώνος, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και στην οδό Ρήγα Φεραίου, στο κέντρο της Πάτρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση αντιεξουσιαστών με μολότοφ σε αστυνομικούς!

Επίθεση αντιεξουσιαστών με μολότοφ σε αστυνομικούς στην Θεσσαλονίκη!

Ένταση και επεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και αντιεξουσιαστών στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πέμπτης, με τους τελευταίους να ρίχνουν βροχή από μολότοφ και να ανάβουν φωτιές σε κάδους απορριμάτων, με τους αστυνομικούς να απαντούν με ρίψη δακρυγόνων.

Στο σημείο έσπευσε και πυροσβεστικό όχημα για την κατάσβεση των εστιών της φωτιάς.

Αξιοσημείωτο, σύμφωνα με το grtimes, είναι ότι οι αντιεξουσιαστές μετέτρεψαν σε αυτοσχέδια γκαζάκια ακόμα και... αποσμητικά.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα οι αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, ζητώντας χορήγηση άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Χαϊδάρι: Επίθεση με βαριοπούλες και μολότοφ!

Επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας, στο Χαϊδάρι, με βαριοπούλες και βόμβες μολότοφ, έκαναν άγνωστοι, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία με βαριοπούλες και στη συνέχεια πέταξαν βόμβες μολότοφ στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή.

Από την επίθεση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Η αστυνομία κάνει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στην Πάτρα: Άντρας έπεσε από μπαλκόνι!

Πάτρα: Συνθήματα για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ακόμα και σε εκκλησία!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share