Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βόλος: Το "πάρτι της χρονιάς" έστειλε στο νοσοκομείο 27 άτομα!

Τι συνέβη;

18 Μαΐου 2019 17:45
Βόλος: Το

Το "πάρτι της χρονιάς" έστειλε στο νοσοκομείο 27 άτομα στον Βόλο! Τι συνέβη στο μεγαλύτερο φοιτητικό event;

Το πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θεωρείται το μεγαλύτερο φοιτητικό event όλων των εποχών. Μέχρι και ξεχωριστή σελίδα με τίτλο «Summer Party ΜΗΧ ΜΗΧ Βόλος» έχει δημιουργηθεί στο Facebook μέσω του οποίου απευθύνονται κάθε χρόνο τα προσκλητήρια συμμετοχής.

Σε… εγρήγορση κράτησε το επονομαζόμενο «πάρτι της χρονιάς» την υπηρεσία του ΕΚΑΒ στον Βόλο, καθώς προχώρησε σε τουλάχιστον 27 διακομιδές για μέθη έγιναν από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 8:30 το πρωί οπότε και διαλύθηκε το πάρτι.

Και δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο έρχονται φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας η συμμετοχή των οποίων ανέρχεται σε χιλιάδες.

Φέτος ήταν η 14η συνεχόμενη χρονιά που οι μηχανολόγοι μηχανικοί ανανέωσαν το ραντεβού τους, τηρώντας μια… «παράδοση» όπως χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση, που περιλαμβάνει μουσική και πολύ… ποτό. Ορδές κατέφθαναν με πούλμαν αλλά και με τρένα για να λάβουν μέρος στο πάρτι της χρονιάς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος του Βόλου», το πάρτι διήρκησε μέχρι πρωίας σύμφωνα με την παράδοση, ενώ η ίδια «παράδοση» έστειλε αρκετούς στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Πληρώματα του ΕΚΑΒ της βραδινής βάρδιας και της πρωινής έτρεχαν σε απανωτά περιστατικά. Συνολικά 27 άτομα διακομίστηκαν από τον χώρο του πάρτι και τα πέριξ, από τα ΚΤΕΛ, την περιοχή των Παλιών, στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Κάποιοι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Στις 8:30 το πρωί σταμάτησαν οι τελευταίες διακομιδές.

Αδιανόητο: Άνδρας γλίτωσε τον θάνατο από καρκίνο, καρδιά και..πέθανε από μια μπριζόλα!

Αδιανόητο αυτό που συνέβη! Άνδρας γλίτωσε τον θάνατο από καρκίνο, καρδιά και..πέθανε από μια μπριζόλα!

Ο James Chalmers γιόρταζε τα 77α γενέθλιά του σε εστιατόριο του Ντέβον, όταν ξαφνικά ενώ έτρωγε με την παρέα του άρχισε να βήχει και λίγο μετά κατέρρευσε. Ο γιος του έσπευσε να βοηθήσει, αλλά μάταια. Ο προπονητής είχε ήδη πνιγεί από το φαγητό.

Καμιά φορά η ζωή παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια και ο άνθρωπος μοιάζει με μαριονέτα, παραδομένη στις… βουλές της Μοίρας. Και ίσως δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο τραγική απόδειξη από την ιστορία ενός Βρετανού προπονητή ράγκμπι, ο οποίος επιβίωσε από καρκίνο, εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά και από χρόνια καρδιοπάθεια, για να "φύγει" στο δείπνο των γενεθλίων του από μία μπριζόλα...

Ο Chalmers έχασε τις αισθήσεις του, ενώ άφησε την τελευταία του πνοή πριν καν φτάσει στο νοσοκομείο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

«Το κυρίως πιάτο ήρθε γύρω στις 8:15 και λίγη ώρα μετά άκουσα κάποιον να βήχει. Ο James απλά καθόταν στη θέση του και έβηχε. Φαινόταν σαν να προσπαθούσε απλά να καθαρίσει το λαιμό του», εκμυστηρεύτηκε στενός φίλος του που δειπνούσε μαζί του.

Ο κ. Spittle ανέφερε επίσης πως όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, ενώ κανείς δεν πρόλαβε μέσα στα λιγότερο από δύο λεπτά του τραγικού συμβάντος να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα.

Το θύμα είχε υποστεί εγκεφαλικό το 2008, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα είχε βγει νικητής από "μάχη" με τον καρκίνο. Επίσης έπασχε από χρόνια καρδιοπάθεια.

Η νεκροψία αποκάλυψε πως πέθανε από οξεία καρδιακή αναπνευστική ανεπάρκεια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share