Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Φίδι προκάλεσε αναστάτωση σε εστιατόριο!

Φρίκη!

18 Μαΐου 2019 13:45
Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Φίδι προκάλεσε αναστάτωση σε εστιατόριο!

Στιγμές τρόμου έζησαν στην Θεσσαλονίκη όταν σε εστιατόριο βρήκαν φίδι! Προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση!

Ένα τεράστιο φίδι προκάλεσε αναστάτωση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν μια υπάλληλος καταστήματος εστίασης στην οδό Μητροπόλεως, είδε σε ένα από τα ψυγεία να έχει κουρνιάσει ένα φίδι.

Άμεσα τηλεφώνησε στο αφεντικό της και μετά κάλεσαν την αστυνομία.

Θεσσαλονίκη Φίδι

Ο ιδιοκτήτης έβαλε το ερπετό σε μια σακούλα, ενώ ειδικός ερπετολόγος έφτασε στο σημείο και με ψύχραιμες κινήσεις απομάκρυνε το φίδι από το σημείο. Όπως αποδείχθηκε ήταν ένας Λαφιάτης, σύμφωνα με το thestival.gr. Μια από τις εικασίες για τον τρόπο μεταφοράς του ερπετού από το φυσικό του περιβάλλον στον αστικό ιστό είναι να σύρθηκε μέσα σε αυτοκίνητο εν άγνοια του ιδιοκτήτη του και να «αποβιβάστηκε» όταν έφτασε στην πόλη.

Θεσσαλονίκη Φίδι

Ο λαφιάτης μπορεί να προκαλεί τρόμο λόγω του μεγέθους του, καθώς είναι το μεγαλύτερο, μαζί με το σαπίτη, φίδι στην Ελλάδα. Ωστόσο είναι ήρεμο και ελάχιστα, ως καθόλου, επιθετικό. Δεν έχει δηλητήριο και σκοτώνει την τροφή του με περίσφιξη, ενώ είναι εντελώς ακίνδυνο για τον άνθρωπο.

Φωτιά σε εργοτάξιο του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!

Θεσσαλονίκη φωτιά

Μικρής έκτασης φωτιά εκδηλώθηκε στις 02:45 μετά τα μεσάνυχτα στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατία και 3ης Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, για την κατάσβεση της, επιχείρησαν επτά πυροσβέστες, ενώ προκλήθηκαν περιορισμένης έκτασης ζημιές σε παλέτες και συσκευασίες. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε υπογείως και τα αίτια που την προκάλεσαν ερευνώνται.

Θεσσαλονίκη φωτιά

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share