Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Πήρε φωτιά ξενοδοχείο!

Τα ξημερώματα!

18 Μαΐου 2019 09:41
Κρήτη: Πήρε φωτιά ξενοδοχείο!

Φωτιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο, στην περιοχή του Μαδέ Αγίας Πελαγίας του δήμου Μαλεβιζίου, στην Κρήτη.

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο του ξενοδοχείου.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, που κατάφεραν γρήγορα να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive, ενώ για το περιστατικό κάνει έρευνα το προανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

Κρήτη: Άντρας βρέθηκε κρεμασμένος!

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε σήμερα ένας άνδρας στο Ελαφονήσι στα Χανιά της Κρήτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ένας Αμερικανός που βρίσκεται για διακοπές στο νησί, κολύμπησε μέχρι το νησάκι που βρίσκεται απέναντι από την παραλία.

Όπως περπατούσε, αντίκρισε σε δέντρο, απαγχονισμένο έναν άνδρα!

Αμέσως ενημέρωσε τις Αρχές μέσω του 112 και αυτή την ώρα, τέσσερις πυροσβέστες από το ΠΚ Καντάνου καθώς και αστυνομικοί, σπεύδουν στο σημείο.

Σοκ στην Κρήτη: Άνδρας έπεσε από ύψος 5 μέτρων!

Σοκ προκαλεί η είδηση για έναν άνδρα στην Κρήτη που έπεσε από ύψος 5 μέτρων! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ!

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα στο Γιόφυρο όταν ένας άνδρας έπεσε από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο άτυχος άνδρας έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από ύψος τουλάχιστον πέντε μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον τραυματία, ο οποίος και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως φέρει ορθοπεδικά τραύματα και δεν κινδυνεύει η ζωή του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share