Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Καλαμάτα: Στη φυλακή η 39χρονη που χτύπησε τον άντρα της με μπαλτά!

Δείτε αναλυτικά...

17 Μαΐου 2019 13:32
Καλαμάτα: Στη φυλακή η 39χρονη που χτύπησε τον άντρα της με μπαλτά!

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας μετά το απίστευτο περιστατικό κατά το οποίο μια γυναίκα 39 ετών χτύπησε με μπαλτά τον άντρα της.

Η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για λίγες μέρες, λόγω μιας φλεγμονής. Μετά το εξιτήριο όμως, θα έμπαινε στη φυλακή.

Αυτό ακριβώς συνέβη...

Προφυλακιστέα κρίθηκε χθες το πρωί (16-05-2019) με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα η 39χρονη αλλοδαπή που το πρωί της Δευτέρας τραυμάτισε στο κεφάλι και το χέρι τον 46χρονο σύζυγό της με μπαλτά μέσα στο σπίτι τους. Αμέσως μόλις πάρει εξιτήριο από τους γιατρούς, θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Ωστόσο, όπως δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισής της, θα ασκήσει προσφυγή κατά της απόφασης προφυλάκισης της, θεωρώντας την πολύ αυστηρή.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, οι ισχυρισμοί που αναπτύχθηκαν στην απολογία της 39χρονης εστίασαν στο γεγονός πως οδηγήθηκε στην πράξη της εν βρασμώ ψυχής και χωρίς να καταλάβει πώς έφτασε μέχρι εκεί.

Επίσης, ότι βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ από τις συνεχείς εξυβρίσεις και επιθέσεις που δεχόταν από το σύζυγό της, σε συνδυασμό με τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν ως οικογένεια, καθώς τους τελευταίους μήνες δεν είχαν στο σπίτι ούτε ρεύμα.

Καλαμάτα: Eντοπίστηκε νεκρός μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο!

Νεκρό άτομο εντοπίστηκε μέσα σε φλεγόμενο αυτοκίνητο στο 1ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού Μεγαλόπολης - Καλαμάτας, στην Πελοπόννησο.

Το πτώμα έφερε σοβαρά εγκαύματα, όμως δεν είναι σαφές πώς προκλήθηκε η φωτιά, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Πυροσβεστική

Στο σημείο έχει μεταβεί δύναμη της Αστυνομίας, η οποία θα αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης. Από την πρώτη εξέταση δεν διαπιστώθηκε τροχαίο ατύχημα.

Τρίκαλα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός!

Ένας ηλικιωμένος άντρας βρέθηκε νεκρός αργά το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή των Σεισμοπλήκτων στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr πρόκειται για έναν 79χρονο, ο οποίος για αρκετά χρόνια φέρεται να είχε μετατρέψει το αυτοκίνητό του, που είχε σταθμεύσει στην περιοχή, σε «σπίτι».

Ο θάνατός του αποδίδεται κατά πληροφορίες σε παθολογικά αίτια.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Συναγερμός στην Καλαμάτα: Γυναίκα χτύπησε με μπαλτά τον σύζυγό της στο κεφάλι!

Καλαμάτα: Ο 43χρονος που βίαζε την κόρη του μπήκε στη φυλακή!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share