Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Χαλκίδα: Βρέθηκε νεκρός 65χρονος μετά από μέρες στο σπίτι του!

Τι αναφέρει η αστυνομία;

16 Μαΐου 2019 20:50
Τραγωδία στην Χαλκίδα: Βρέθηκε νεκρός 65χρονος μετά από μέρες στο σπίτι του!

Τραγωδία στην Χαλκίδα! Βρέθηκε νεκρός 65χρονος μετά από μέρες στο σπίτι του! Τι αναφέρει η Αστυνομία;

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες γύρω στις 13:30’, καθώς ο άτυχος άνδρας είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής. Αστυνομικοί του ΑΤ Χαλκίδας που μπήκαν στο σπίτι βρήκαν τον 65χρονο να κάθεται στην καρέκλα του, ενώ από την αυτοψία στο χώρο απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Νεκρό μέσα στο σπίτι τους σε αρχόμενη σήψη, βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) ένας 65χρονος στο Βαθύ Αυλίδος.

Σημειώνεται πάντως ότι στο παρελθόν ο 65χρονος, που αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, φέρεται να είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Από το ΑΤ Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.

Τραγωδία στην Συρία: 10 άμαχοι νεκροί από ρουκέτες!

Τραγωδία στην Συρία! 10 τουλάχιστον άμαχοι είναι οι νεκροί από ρουκέτες σε στρατόπεδο προσφύγων! Πόσοι είναι οι τραυματίες;

«Καθώς οι οικογένειες συγκεντρώνονταν για το γεύμα του ιφτάρ της νηστείας του Ραμαζανιού, ρουκέτες έπληξαν τον πυκνοκατοικημένο καταυλισμό προσφύγων Νεϊράμπ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες στο Χαλέπι», ανέφερε η ανακοίνωση.

Τουλάχιστον δέκα άμαχοι σκοτώθηκαν και 30 τραυματίστηκαν από επίθεση με ρουκέτα στον καταυλισμό Παλαιστίνιων προσφύγων Νεϊράμπ στη Συρία, κοντά στην πόλη του Χαλεπιού την Τρίτη το βράδυ, ανακοίνωσε η UNRWA, η υπηρεσία του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες.

«Ανάμεσα στους νεκρούς είναι τέσσερα παιδιά, το νεότερο μόλις έξι χρονών. Η κατάσταση της υγείας πολλών τραυματιών είναι κρίσιμη».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share