Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Εύβοια: Πέθανε καθισμένoς σε καρέκλα στην κουζίνα του!

Θλίψη!

16 Μαΐου 2019 11:25
Σοκ στην Εύβοια: Πέθανε καθισμένoς σε καρέκλα στην κουζίνα του!

Ο 65χρονος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φανούν από την νεκροψία-νεκροτομή...

Σε κατάσταση σήψης βρέθηκε ένας 65χρονος. Ο άνδρας διέμενε στο Βαθύ Αυλίδας και οι γείτονες ήταν αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία, αφού τις τελευταίες ημέρες είχε εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας που πήγαν στο σπίτι, τον βρήκαν νεκρό, μέσα στην κουζίνα καθισμένο σε καρέκλα. Μάλιστα ήταν σε κατάσταση αρχόμενης σήψης.

Ο 65χρονος αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φανούν από την νεκροψία-νεκροτομή.

Πένθος στην Εύβοια: Αιφνίδιος θάνατος αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού!

Τρομερή θλίψη από τον αιφνίδιο θάνατο αξιωματικού στην Εύβοια!

Σε ηλικία 33 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο Χαλκιδέος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, Νίκος Ξύγκης... Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «έσβησε» από εγκεφαλίτιδα σε στρατιωτικό νοσοκομείο της Αττικής.

Ο θάνατος του έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στα Ψαχνά που διαμένει η οικογένεια του αλλά και σε όλη την Εύβοια.

Θλίψη στη Ρόδο: 60χρονος πέθανε πάνω σε καβγά!

Θλίψη στη Ρόδο αφού 60χρονος πέθανε πάνω σε καβγά! Για μια θέση πάρκινγκ, αφού ένας 60χρονος «έσβησε» ενώ λογομαχούσε με 48χρονο.

Στις 8:30 το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο άνδρες καβγάδισαν σε κεντρικό δρόμο συνοικίας στην πόλη της Ρόδου, για μια θέση παρκαρίσματος. Ομως, κάποια στιγμή ο 60χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η αστυνομία και η εισαγγελική αρχή ενημερώθηκαν για την τραγική κατάληξη του καβγά. Οι συγγενείς του 60χρονου κατέθεσαν έγκληση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης κατά του 48χρονου, με τον οποίο είχε τη μοιραία λογομαχία ο άτυχος άνδρας.

Ο 48χρονος συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Με εντολή εισαγγελέα παραγγέλθηκε η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ ο 48χρονος αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα rodiaki.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share