Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Ποινή κάθειρξης 17 ετών για τον δάσκαλο που ασέλγησε σε 8χρονη!

Το εφετείο επικύρωσε την ποινή του!

15 Μαΐου 2019 19:35
Κρήτη: Ποινή κάθειρξης 17 ετών  για τον δάσκαλο που ασέλγησε σε 8χρονη!

Ποινή κάθειρξης 17 ετών για τον δάσκαλο που ασέλγησε σε 8χρονη στην Κρήτη!

Πρωτόδικα, ο κατηγορούμενος, που δίδασκε σε δημοτικό σχολείο είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών από το Μικτό Ορκωτό Ηρακλείου.

Ποινή κάθειρξης 17 ετών κατά συγχώνευση επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στον δάσκαλο από την Ιεράπετρα, που κρίθηκε ένοχος σε δεύτερο βαθμό για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, όπως αναφέρει το neakriti.gr.

Η υπόθεση είχε σκάσει σαν «βόμβα» στην τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας πριν από περίπου τρία χρόνια: Όλα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2016, όταν οι γονείς του 8χρονου κοριτσιού σε κατάσταση σοκ άκουσαν σοκαρισμένη μία φίλη τους να τους λέει ότι η μικρή της εκμυστηρεύτηκε πως ο κατηγορούμενος ήταν υπερβολικά διαχυτικός μαζί της.

Ο δάσκαλος παρέδιδε ιδιαίτερα κατ' οίκον στην 8χρονη και τον ανήλιο αδερφό τους. Για να δουν τι συμβαίνει, οι γονείς τρόμαξαν και αποφάσισαν να τοποθετήσουν κρυφά κάμερα στο δωμάτιο όπου γίνονταν τα μαθήματα, στο σπίτι της οικογένειας.

Μόλις διαπίστωσαν από το υλικό τις αποτρόπαιες κινήσεις του δασκάλου, τον κατήγγειλαν άμεσα στην Αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.

Λαμία: Προφυλακίστηκαν ο πα-τέρας και οι ''φίλοι'' του που ασελγούσαν σε κορίτσι Αμεα!

Προφυλακιστέτοι κρίθηκαν οι τρεις άνδρες που ασελγούσαν σε βάρος κοριτσιού με βαριά νοητική υστέρηση στη Λαμία, ανάμεσά τους ο πατέρας της κοπέλας.

Στη φυλακή της Τρίπολης θα οδηγηθεί ο 53χρονος Λαμιώτης, που κατηγορείται για κατάχρηση σε ασέλγεια της ανήλικης κόρης του με νοητική υστέρηση, καθώς και οι δύο «φίλοι – πελάτες» ηλικίας 59 και 60 ετών, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος του κοριτσιού.

Ο Ανακριτής Σωκράτης Σιαμέτης και ο Εισαγγελέας Χάρης Λακαφώσης, που χειρίστηκαν την υπόθεση, δεν πείσθηκαν από όσα υποστήριξαν οι κατηγορούμενοι και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο οι τρεις κατηγορούμενοι, σύμφωνα με το lamiareport.gr υποστήριξαν και πάλι ότι δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ γενικά δείχνουν σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Δείτε τι είπε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την απόφαση ο συνήγορός τους Κωστής Αμπλιανίτης, ο οποίος διορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Ανακριτή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share