Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος στο Ηράκλειο: Τον έριξαν για πλάκα στην πισίνα και πνίγηκε!

Δεν ήξερε κολύμπι!

15 Μαΐου 2019 10:36
Σάλος στο Ηράκλειο: Τον έριξαν για πλάκα στην πισίνα και πνίγηκε!

Ένας 26χρονος πνίγηκε απο μια κακή πλάκα που δεν είχε αίσιο τέλος στο Ηράκλειο Κρήτης. Τον έριξαν μέσα σε μία πισίνα με δεκάδες λουόμενους που διασκέδαζαν μεταμεσονύκτια σε ξενοδοχείο των Μαλίων και πνίγηκε αφού δεν ήξερε να κολυμπά.

Ο λόγος για τον 26χρονο Βρετανό Shane Virmani, ο οποίος έχασε την ζωή του εντελώς άδικα αφού ουδείς από τους φίλους και τους άλλους λουόμενους αντιλήφθηκε ότι ο νεαρός πνιγόταν.

Η τραγική υπόθεση εκδικάστηκε χθες (14-05-2019) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Στο εδώλιο κάθισε φίλος του 26χρονου, ο οποίος μαζί με μία κοπέλα τον τράβηξαν από τα πόδια και τον έριξαν στο νερό για αστείο. Ο νεαρός κατηγορούμενος υποστήριξε ότι αγνοούσε ότι ο 26χρονος δεν ήξερε μπάνιο και ότι τον έριξε στην πισίνα για πλάκα.

Υποστήριξε ότι όλοι γνώριζαν ότι ο γιος της δεν ήξερε κολύμπι και ό,τι σε κάθε περίπτωση αν δεν τον τραβούσαν με τη βία, θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία και το παιδί της σήμερα θα ζούσε.

Το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο κατηγορούμενος όταν τράβηξε τον φίλο του μέσα στην πισίνα δεν είχε δόλο να του κάνει κακό και μετέτρεψε την κατηγορία σε ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Λόγω παραγραφής όμως του αδικήματος (πλημμέλημα), έπαψε η ποινική δίωξη σε βάρος του.

Aδιανόητο στη Λεμεσό: Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια στο πρόσωπο! (Video)

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο από τη Λεμεσό, στο οποίο ένας καθηγητής χτυπά μια μαθήτρια την ώρα του μαθήματος.

Στο βίντεο φαίνεται η μαθήτρια να προσπαθεί να αποσπάσει από τα χέρια του καθηγητή κάποιο αντικείμενο, χωρίς να αποκλείεται να είναι και δικό της.

Ξαφνικά, ο καθηγητής φαίνεται να εκνευρίζεται και να χτυπά στο πρόσωπο την μαθήτρια, με την ίδια να ανταποδίδει τα χτυπήματα στα χέρια του.

Οι αρμόδιες πηγές επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του περιστατικού, προσθέτοντας πως ενεργοποιήθηκε αμέσως όλος μηχανισμός, από την Διεύθυνση του σχολείου μέχρι τον Υπουργό Παιδείας της Κύπρου.

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share