Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Kαι δεύτερος ισχυρός σεισμός στον Πύργο!

Οι ανησυχίες των κατοίκων!

13 Μαΐου 2019 20:10
 Kαι δεύτερος ισχυρός σεισμός στον Πύργο!

Νέος ισχυρός σεισμός σημειώθηκε στις 19:57 και ήταν έντασης 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Νωρίτερα σήμερα στις 18:31 είχε σημειωθεί ένας ακόμα σεισμός, έντασης 4,0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σύμφωνα με τη μέτρηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 18 χλμ. δυτικά του Πύργου και 13 χλμ. δυτικά νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας ενώ το εστιακό του βάθος εντοπίστηκε στα 5 χλμ.

Το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο μέτρησε το σεισμό στα 4,4 Ρίχτερ.

Τραγωδία στον Πύργο: Πώς προσπάθησε ο πατέρας να σώσει τον 24χρονο αυτόχειρα; - Συγκλονισμένος δίπλα από το πτώμα!

Η τραγωδία που έχει συγκλονίσει τον Πύργο και όχι μόνο συγκλονίζει με τις εξελίξεις και την κατάσταση που βρίσκεται ο άτυχος πατέρας του 24χρονου αυτόχειρα..

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Πατρίς», ο νεαρός απαγχονίστηκε με αυτοσχέδια αγχόνη, στη σκάλα της ταράτσας του σπιτιού του και βρέθηκε από τον πατέρα του -ο οποίος υπέστη σοκ- λίγο πριν της 2:00 τα ξημερώματα.

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αυτοκτονίας ενός 24χρονου νεαρού στον Πύργο Ηλείας, ο οποίος είχε επισκεφτεί για λίγες ημέρες τον πατέρα του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μόλις ο πατέρας ήρθε αντιμέτωπος με το συνταρακτικό θέαμα προσπάθησε να αποτρέψει το μοιραίο, κόβοντας το σχοινί και ειδοποιώντας ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ο πατέρας κατάφερε να βγάλει το σχοινί από τον γιο του και τον ξάπλωσε στο έδαφος.

Στο σημείο έφθασαν σύντομα αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι βρήκαν τον 24χρονο να κείτεται στο έδαφος, τυλιγμένος με μια κουβέρτα. Δίπλα του, σε κατάσταση – σοκ, έστεκε ο πατέρας του. Ο 24χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείου Πύργου, όμως ήταν ήδη αργά και οι γιατροί απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατό του. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Παρά ταύτα, όπως αναφέρει η «Πατρίς», ο 24χρονος είχε αφήσει δίπλα του και ένα σημείωμα, στο οποίο φέρεται ότι εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στην αυτοχειρία. Την έρευνα της υπόθεσης έχουν αναλάβει αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου.

Τραγωδία στον Πύργο: 24χρονος απαγχονίστηκε!

Τραγωδία στον Πύργο αφού 24χρονος απαγχονίστηκε! Θλίψη προκάλεσε ο τρόπος που επέλεξε να δώσει τέλος στην ζωή του. Το ρολόι έδειχνε 3 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο πατέρας του άτυχου νέου τον βρήκε κρεμασμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος είχε αφήσει και σημείωμα που εξηγούσε την πράξη του!

Ο 24χρονος –σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του patrisnews– διέμενε με τη μητέρα του στη Αθήνα κι αυτό το διάστημα είχε επισκεφτεί τον πατέρα του στον Πύργο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 24χρονος είχε αφήσει και σημείωμα που μεταξύ άλλων, έδειχνε πως ήταν αποφασισμένος για την πράξη του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share