Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εύβοια: Έβγαλαν μαχαίρια πάνω στον καβγά μέσα σε ταβέρνα!

Τι συνέβη;

13 Μαΐου 2019 17:51
Εύβοια: Έβγαλαν μαχαίρια πάνω στον καβγά μέσα σε ταβέρνα!

Θερμό επεισόδιο με… αιχμηρά μάλιστα αντικείμενα, κατά δήλωση των πρωταγωνιστών, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής σε ταβέρνα στο χωριό Ταξιάρχης της Ιστιαίας Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο 42χρονοι λογόφεραν εντός του μαγαζιού και ο ένας εξ αυτών φέρεται να έβγαλε πτυσσόμενο μαχαίρι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου.

Τελικά συγκρατήθηκε από έναν συνομήλικο της παρέας, ωστόσο το παρ’ ολίγον θύμα κατέθεσε έγκληση στο Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας που προχώρησε σε σύλληψη του άλλου 42χρονου με τις κατηγορίες τις απειλής, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης περί όπλων.

Όταν συνελήφθη από την αστυνομία τελευταίος, κατέθεσε κι εκείνος έγκληση στην οποία αναφέρει ότι το παρ’ ολίγον θύμα ήταν εκείνος που είχε επιτεθεί πρώτος πετώντας εναντίον του μια σούβλα! Είχε μάλιστα μαζί του και έναν ακόμη Αλβανό υπήκοο, ο οποίος μαζί με τον 42χρονο αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθούν.

Ανείπωτη τραγωδία στην Εύβοια: Φορτηγό καταπλάκωσε και σκότωσε εργάτη!

Νέα τραγωδία σοκάρει το Πανελλήνιο, όπου ένα φορτηγό καταπλάκωσε και σκότωσε εργάτη στην Εύβοια, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να βρει τραγικό θάνατο!

Τραγικό εργατικό ατύχημα σήμερα έξω από το χωριό Μελισσώνας στην Εύβοια, όπου ένας εργάτης καταπλακώθηκε από φορτηγό που μετέφερε πέτρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια εργασιών αποκατάστασης οδοποιίας, από άγνωστο λόγο, το φορτηγό που μετέφερε πέτρες για τον δρόμο ντελαπάρισε. Σ’ εκείνο το σημείο βρίσκονταν δύο εργάτες, ο ένας από τους οποίους πρόλαβε να τρέξει και έτσι να σωθεί.

Ο δεύτερος όμως, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να φύγει με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από τις πέτρες.

Πρόκειται για έναν 52χρονο κάτοικο Καρύστου, αλβανικής καταγωγής.

Ο άτυχος άντρας υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε όλο του το σώμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καρύστου. Μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, δυστυχώς όμως κατέληξε.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tvstar.gr o οδηγός του φορτηγού νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο Καρύστου.

Νέα τραγωδία που σοκάρει στο Ωραιόκαστρο! - Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο!

Νέα τραγωδία που σοκάρει σημειώθηκε στο Ωραιόκαστρο, όπου ένας 26χρονος βρήκε τραγικό θάνατοέπειτα από τροχαίο ατύχημα!

Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του και ένας 20χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το μεσημέρι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την διοικήτρια του νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοδούλου.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ και έγινε απεγκλωβισμός τους από την πυροσβεστική.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share