Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019

Κρήτη: Ξέσπασε ο αδερφός του αδικοχαμένου άντρα από την "μαφιόζικη" επίθεση! (Video)

Τι δήλωσε;

13 Μαΐου 2019 13:08
Κρήτη: Ξέσπασε ο αδερφός του αδικοχαμένου άντρα από την

Η "μαφιόζικη" επίθεση που δέχτηκε ένας άτυχος άντρας στα Χανιά της Κρήτη δεν μπορεί ν α μείνει έτσι και ο αδερφός του αδικοχαμένου ξεσπά για το τραγικό συμβάν!

Μίλησε για τον τραγικό χαμό του αδερφού του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μαζί σου".

Θέματα με τον Δήμο είχε ο δράστης του ισχυρίστηκε ο αδερφός του θύματος! Ήταν κοινοτικός σύμβουλος στον Δήμο το θύμα. Δεν ισχύουν οι "μπούρδες" και οι οικονομικές διαφορές που γράφονται στα διάφορα σάιτ ισχυρίστηκε ο αδερφός του θύματος!

undefined

Αναφέρθηκαν και στο χωράφι του Δήμου που έχει προκαλέσει εντάσεις! Ο δράστης είχε κάνει κατάληψη σε κτήμα του Δήμου και είχε μέσα τα ζώα του. Ο άτυχος άντρας που έχασε την ζωή ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και τα είχε καλά με όλους δήλωσε ο αδερφός του θύματος!

Δυστυχώς από όλους την πλήρωσε το άτυχο θύμα γιατί ήταν πρόεδρος του κοινοτικού στον Δήμο!

Ο δράστης είχε απειλήσει τους πάντες και παρόλες τις απειλές του οι Αρχές τον άφηναν ελεύθερο! Ο αδερφός του θύματος υποστηρίζει ότι ο δράστης είναι ψυχοπαθής!

Από τις καταγραφές των βίντεο θα μάθουν τι έγινε τα μέλη της οικογένειας.

Δείτε το βίντεο:

Χανιά: «Πυροβόλησα έναν άνθρωπο, θα έρθετε να με συλλάβετε;»

Χανιά έγκλημα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις για την "μαφιόζικη" επίθεση στα Χανιά! Σοκ προκαλεί το νέο έγκλημα που σημειώθηκε στην Κρήτη! «Πυροβόλησα έναν άνθρωπο, θα έρθετε να με συλλάβετε;»

Πάνω στον καβγά, ο 60χρονος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε το θύμα στο κεφάλι, ενώ αμέσως μετά ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας τι είχε κάνει. «Πυροβόλησα έναν άνθρωπο, θα έρθετε να με συλλάβετε εσείς ή να έρθω εγώ στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων;» είπε ο φονιάς, τηλεφωνώντας στους αστυνομικούς.

Ένας άνδρας αποφάσισε να λύσει με όπλο τις κτηματικές διαφορές που είχε με έναν συγχωριανό του. Όλα συνέβησαν λίγο πριν από τη 1 μετά το μεσημέρι, όταν ένας 60χρονος πήγε στο μίνι μάρκετ που διατηρεί το θύμα στο Βαμβακόπουλο στα Χανιά, για να ξεκαθαρίσουν κάποιες κτηματικές διαφορές που είχαν.

Χανιά έγκλημα

Ο άτυχος 42χρονος Κωστής Κατσουλάκης εξέπνευσε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου μεταφέρθηκε αιμόφυρτος, παρά τις προσπάθεοες των γιατρών να τον σώσουν.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον 42χρονο αδικοχαμένο Κωστή Κατσουλάκη, πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ορθουνίου Χανίων.

Ο 60χρονος φονιάς

Χανιά έγκλημα

Ηταν ένας άνθρωπος που έτρεχε για όλους και για όλα τα προβλήματα της κοινότητας, αγαπούσε το χωριό του και τον τόπο του και ποτέ δεν άφηνε δουλειές στη μέση, είπαν χαρακτηριστικά στο protothema.gr συγγενείς και φίλοι του 42χρονου.

Μάλιστα, τον χειμώνα που η Κρητη είχε πληγεί από τις φοβερές βροχοπτώσεις και είχε στοιχίσει τον θανατο ανθρώπων, το οδικό δίκτυο του χωριού είχε πάθει μεγάλη ζημιά και οι κάτοικοι δεν μπορούσαν να φύγουν από το χωριό τους να πάνε να ψωνίσουν, ο Κωστής, μέχρι να φτιαχτεί το οδικό δίκτυο και να ανοίξουν με ασφάλεια οι δρόμοι, έφερνε ξεχωριστά στην καθε οικογένεια του χωριού ένα δέμα με νερά, γάλα και ψωμί, ενώ ταυτόχρονα έτρεχε όλες τις διαδικασίες της τοπικής κοινότητας και είχε και την δουλειά του.

Το θύμα ο 42χρονος Κωστής Κατσουλάκης

Χανιά έγκλημα

Μια ηλικιωμένη κυρία συγχωριανή του αδικοχαμένου Κωστή, ανέφερε πως τον ένιωθε σαν παιδί, αφού εκείνος ήταν ο άνθρωπος που θα την επισκεπτόταν στο σπίτι της, προκειμένου να διορθώσει μια βλάβη, μια ζημιά ή αν χρειαζόταν να φωνάξει ο ίδιος από τα Χανιά τον μάστορα.

Όμως η μοίρα του επεφύλασσε σκληρό παιχνίδι, καθώς δεν περίμενε ποτέ ότι ο 60χρονος Δ.Μ, συγχωριανός του, θα τον πυροβολούσε εν ψυχρώ, την ώρα μάλιστα που βρισκόταν στο κατάστημα του και για λόγους αδιανόητους.

Σύμφωνα πάντα με τους κατοίκους του Ορθουνίου, ο 60χρονος Δ.Μ δημιουργούσε πάντα προβλήματα στο χωριό, καθώς θεωρούσε τον ευταό ως τον απόλυτο «άρχοντα», διεκδικώντας στρέματα γης, των τρεχούμενων νερών και άλλων θεμάτων. Μάλιστα, τις παράλογες διεκδικήσεις του, τις νομιμοποιούσε με την λογική πως η οικογένεια του ήταν η πιο παλιά του χωριού και πως είχε καταπατηθεί η οικογενειακή τους γη, πράγμα βέβαια που δεν ισχύει.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν το ίδιο άτομο είχε βάλει φωτιά στο κοινοτικό γραφείο, καθώς, όπως έλεγε, ο δήμος το έχτισε στο οικόπεδο του ενώ πρόσφατα είχε κάψει το γκρεϊτερ του δήμου.Μια άλλη φορά είχε πυροβολήσει και τραυματίσει στο πόδι, τον αδερφό του πατέρα του, δηλαδή τον θείο του για κτηματικές διαφορές ενώ χρησιμοποιούσε την καραμπίνα του για να σκοτώνει κάθε τόσο αδέσποτα ζώα.

Κάθε τόσο, ο φονιάς απειλούσε και τραμπούκιζε τους συγχωριανούς του πως θα τους κάνει ζημιά αφού νόμιζε πως όλοι στο χωριό τον έχουν εξαπατήσει. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως η αστυνομία γνώριζε τις απειλές του 60χρονου προς τους συγχωριανούς του, καθώς τους είχαν γινει επανειλημμένα παράπονα στο αστυνομικό τμήμα για την συμπεριφορά του. Ο 42χρονος Κωστής Κατσουλάκης ήταν εκείνος που έβγαζε το «φίδι από την τρύπα» κάθε φορά που ο 60χρονος είχε όρεξη για καβγάδες και ήταν άγριος απέναντι στους συγχωριανούς του.

Οι κάτοικοι του χωριού είπαν ακόμα ότι ο δολοφόνος, έβλεπε τον 42χρονο πρόεδρο ως εκπρόσωπο του δήμου και τις διαφορές του με την δημοτική υπηρεσία, τις έβλεπε ως προσωπικές με τον άτυχο Κωστή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, ο 60χρονος μετά την πράξη του, ειδοποίησε μόνος τους τις Αρχές, καθώς πήρε ο ίδιος τηλέφωνο την αστυνομία και τους είπε χαρακτηριστικά: «Πυροβόλησα έναν άνθρωπο, θα έρθετε να με συλλάβετε εσείς ή να έρθω εγώ στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων;».

Μετά την σύλληψή του, ο 60χρονος φονιάς υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το θύμα δεν τήρησε το λόγο του και αυτή ήταν η αιτία που πυροβόλησε τον άτυχο 42χρονο. Για τους παραπάνω λόγους ο 60χρονος είχε οδηγηθεί και στο δικαστήριο, ενώ την Δευτέρα θα δικαζόταν ξανά.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ευχάριστα νέα: Το ιατρικό ανακοινωθέν που φέρνει χαμόγελα για την 8χρονη Αλεξία!

Σρι Λάνκα: Οι αρχές μπλόκαραν το Facebook και το WhatsApp!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share