Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτες εικόνες στον Γαλατά: Περαστικοί έσωσαν γυναίκα που έπεσε με το ΙΧ της στην θάλασσα! (photos)

Μα πως βρέθηκε εκεί;

13 Μαΐου 2019 10:30
Απίστευτες εικόνες στον Γαλατά: Περαστικοί έσωσαν γυναίκα που έπεσε με το ΙΧ της στην θάλασσα! (photos)

Άμεση ήταν η επέμβαση περαστικών για τη διάσωση μιας γυναίκας οδηγού, που έπεσε με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα, το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαΐου.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του saronicmagazine.gr, γύρω στη μια το μεσημέρι, περαστικοί οδηγοί διέκριναν ένα άσπρο ΙΧ στη θάλασσα, με την ηλικιωμένη οδηγό του, να καλεί σε βοήθεια από το παράθυρο του αυτοκινήτου. Αμέσως οι περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και την Πυροσβεστική, ενώ άμεσα βούτηξαν στη θάλασσα για να σώσουν τη γυναίκα δύο άντρες, ο ποριώτης Νίκος Κομνηνός και ένας εργάτης γης που βρισκόταν στο σημείο, οι οποίοι βοήθησαν τη γυναίκα να βγει από το αυτοκίνητο στην ακτή, μαζί με κάποια προσωπικά της είδη.

Λίγα λεπτά αργότερα, κατέφθασε το πλωτό περιπολικό του Λιμεναρχείου Πόρου, το περιπολικό του Α.Τ. Γαλατά και όχημα της Πυροσβεστικής. Η οδηγός του ΙΧ ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν έγιναν άμεσα γνωστοί οι λόγοι για το πως βρέθηκε το όχημα της στη θάλασσα, ενώ όπως προβλέπεται, οι αρμόδιες αρχές θα ερευνήσουν το θέμα.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη στην Ταϊλάνδη: Η θάλασσα ξέβρασε ακέφαλα πτώματα!

Σκηνές από ταινία τρόμου αποκαλύφθηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων τουριστών στις παραλίες Rayong και Mae Rumbpueang της Ταϊλάνδης, περίπου 40 χιλιόμετρα από την πόλη Πατάγια. Έντρομοι οι ντόπιοι και οι τουρίστες, βρήκαν στην παραλία δύο ακέφαλα πτώματα και το κεφάλι μίας γυναίκας, τα οποία είχε μεταφέρει το ρεύμα της θάλασσας, προφανώς από το σημείο που έγινε το έγκλημα.

Το ένα πτώμα ανήκε σε άντρα και βρέθηκε στην παραλία Mae Rumbpueang, αποκεφαλισμένο και χωρίς ρούχα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ο άντρας πρέπει να είχε χάσει τη ζωή του πριν από περίπου μία εβδομάδα. Στο σώμα του είχε τρία τατουάζ που έγραφαν μηνύματα στα αγγλικά, το δέρμα του ωστόσο ήταν μαύρο.

Το δεύτερο πτώμα ανήκε επίσης σε άντρα και βρέθηκε στην παραλία Rayong, σε απόσταση 10 χιλιομέτρων. Φορούσε μόνο το εσώρουχό του και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε πεθάνει πριν από 10 ημέρες.

Την ίδια ημέρα, ένας ψαράς εντόπισε το κεφάλι μίας γυναίκας και ειδοποίησε την αστυνομία. Το κεφάλι βρέθηκε στην περιοχή Phra Pradaeng, περίπου 20 χιλιόμετρα νότια της Μπανγκόκ. Οι αρχές της Ταϊλάνδης πιστεύουν ότι το κεφάλι έπλεε στο νερό της θάλασσας για αρκετές ημέρες, ενώ το έστειλαν στο νοσοκομείο για αυτοψία.

Η αστυνομία πιστεύει ότι οι τρεις φρικιαστικές υποθέσεις συνδέονται με κάποιο τρόπο μεταξύ τους και αναζητούν τον ή τους δράστες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share