Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Πάτρα: Άντρας έπεσε από μπαλκόνι!

Τι συνέβη;

12 Μαΐου 2019 16:32
Σοκ στην Πάτρα: Άντρας έπεσε από μπαλκόνι!

Σοκ στην Πάτρα αφού άντρας έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από μπαλκόνι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στο οποίο διέμενε στην οδό Αρέθα.

Συναγερμός σε πυροσβεστική και αστυνομία σήμανε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, όταν ένας άντρας έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος, στην περιοχή της Αγυιάς.

Ο άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Σοκ στην Βοιωτία: 55χρονος έδειχνε τα τα γεννητικά του όργανα μέσα σε παιδική χαρά!

Σοκ και αηδία προκαλεί η είδηση για τον 55χρονο που έδειχνε τα τα γεννητικά του όργανα μέσα σε παιδική χαρά στην Βοιωτία... Ο επιδειξίας αντιστάθηκε στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψη!

Μάλιστα ο επιδειξίας, όταν του ζητήθηκε να ελεγχθεί, προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε στους αστυνομικούς, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, κάτι που όμως δεν κατάφερε.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα του Σαββάτου σε παιδική χαρά στο Σχηματάρι Βοιωτίας. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία 43χρονη μητέρα, την ώρα που βρισκόταν στο χώρο της παιδικής χαράς με το παιδάκι της, ο 55χρονος στάθηκε μπροστά τους κατεβάζοντας το παντελόνι του και δείχνοντάς τους τα γεννητικά του όργανα.

Η μητέρα ξεπερνώντας το αρχικό σοκ, ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία, δίνοντας σχετική περιγραφή και περίπου μια ώρα αργότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Τανάγρας εντόπισαν τον 55χρονο να κινείται πεζός και τον συνέλαβαν.

Ο 55χρονος επιδειξίας θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και αντίσταση κατά της αρχής, σύμφωνα με το lamiareport.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share