Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρία ανακύκλωσης!

Πριν από λίγο!

12 Μαΐου 2019 15:58
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρία ανακύκλωσης!

Καινούρια φωτιά ξέσπασε πάλι σήμερα στην Θεσσαλονίκη! Αυτή την φορά φωτιά ξέσπασε σε εταιρία ανακύκλωσης στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά μετά τις 15.00!

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ δεν απειλούνται παρακείμενα κτίρια, σύμφωνα με το thestival.gr.

Η πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα, καίει απορρίμματα στο αύλειο χώρο της εταιρίας που βρίσκεται στην οδό Ιωνίας.

Ρέθυμνο: Κινητοποίηση για μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει!

Πολλά τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Πυροσβέστες σήμερα σε όλη την Ελλάδα αφού και στο Ρέθυμνο ξέσπασε φωτιά και η κινητοποίηση είναι μεγάλη!

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στη 1 μετά το μεσημέρι, για πυρκαγιά που ξέσπασε στις Σίσες, καίγοντας χορτολιβαδική έκταση.

Ο απολογισμός της φωτιάς είναι 3.5 στρέμματα γης, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής με δεδομένο και τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στις μεγάλες ελαιοκαλλιέργειες της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με το ανθρώπινο δυναμικό να φτάνει και τους 25 πυροσβέστες, ενώ επιχείρησαν επίσης δύο τμήματα πεζοπόρου.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί ο υπαίτιος της πυρκαγιάς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share