Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέα εξέλιξη για τους αγνοούμενους ορειβάτες! Βρέθηκαν οι δύο από τους τρεις!

Αγνοείται η τύχη του ενός!

11 Μαΐου 2019 21:50
Νέα εξέλιξη για τους αγνοούμενους ορειβάτες! Βρέθηκαν οι δύο από τους τρεις!

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις για τους αγνοούμενους ορειβάτες στον Παρνασσό αφού βρέθηκαν οι δύο από τους τρεις! Βέβαια ακόμα αναζητείται ο ένας..

Λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους από πυροσβέστες του κλιμακίου της Αμφίκλειας.

Ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται για τον τρίτο της παρέας ο οποίος πάνω στην πεζοπορία, κατά λάθος, είχε αποκοπεί από τους άλλους δύο και χάθηκαν μεταξύ τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport επρόκτειο για τρείς φίλους οι οποίοι το πρωί είχαν πάει για σκι στον Παρνασσό και στη συνέχεια θα έκαναν πεζοπορία.

Δεν είχαν δώσει στίγμα από τη 1:00 το μεσημέρι και οι δικοί τους άνθρωποι έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αναζητήσεις..

Ρέθυμνο: Κινητοποίηση για μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει!

Πολλά τα μέτωπα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Πυροσβέστες σήμερα σε όλη την Ελλάδα αφού και στο Ρέθυμνο ξέσπασε φωτιά και η κινητοποίηση είναι μεγάλη!

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στη 1 μετά το μεσημέρι, για πυρκαγιά που ξέσπασε στις Σίσες, καίγοντας χορτολιβαδική έκταση.

Ο απολογισμός της φωτιάς είναι 3.5 στρέμματα γης, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής με δεδομένο και τον κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στις μεγάλες ελαιοκαλλιέργειες της περιοχής.

Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβεστικά οχήματα με το ανθρώπινο δυναμικό να φτάνει και τους 25 πυροσβέστες, ενώ επιχείρησαν επίσης δύο τμήματα πεζοπόρου.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές έρευνες προκειμένου να εντοπιστεί ο υπαίτιος της πυρκαγιάς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share