Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σοκ στην Ηγουμενίτσα: Αθλητικός παράγοντας συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο!

Για πόσες περιπτώσεις ασέλγειας κατηγορείται;

10 Μαΐου 2019 10:02
Σοκ στην Ηγουμενίτσα: Αθλητικός παράγοντας συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο!

Σοκ προκάλεσε η είδηση για τον αθλητικό παράγοντα από την Ηγουμενίτσα που συνελήφθη για ασέλγεια σε ανήλικο! Κατηγορείται για δύο περιπτώσεις ασέλγειας σε ανηλίκους.. Οδηγήθηκε στην φυλακή!

Οι καταγγελίες των γονέων των ανήλικων αγοριών που φέρονται να έπεσαν θύματα του παιδόφιλου παράγοντα, είχαν γίνει στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές της περιοχής από τον περασμένο Οκτώβριο. Ωστόσο, είχε αφεθεί ελεύθερος ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα των αστυνομικών που κράτησε επτά ολόκληρους μήνες.

Σε σωφρονιστικό κατάστημα εγκλείστηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας και με την σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, ένας 63χρονος γνωστός αθλητικός παράγοντας της Ηγουμενίτσας που κατηγορείται για δύο περιπτώσεις ασέλγειας σε ανηλίκους!

Με εντολή του εισαγγελέα, ο 63χρονος αθλητικός παράγων συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στην Ηγουμενίτσα και αφού είχε ήδη δώσει καταθέσεις τόσο στην Αστυνομία όσο και στην δικαιοσύνη. Όμως, μετά την απολογία του, την Πέμπτη, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση και προφυλακίστηκε.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του Άρη!

Επίθεση με μολότοφ σε σύνδεσμο του Άρη στη Θεσσαλονίκη! Η καταδίωξη έγινε από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας! Υπήρξαν συλλήψεις!

Οι δράστες, πέρα από τις βόμβες μολότοφ, πέταξαν και πυρσούς (φωτοβολίδες) κατά των γραφείων, ενώ κατά την επίθεση τραυματίστηκε ένα άτομο που βρισκόταν μπροστά στο κτίριο.

Επίθεση με μολότοφ στον σύνδεσμο οπαδών του Αρη, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, εξαπέλυσε το βράδυ της Πέμπτης ομάδα κουκουλοφόρων.

Κοντά στο σημείο, εκείνη την ώρα, βρισκόταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος καταδίωξε τους δράστες, ζητώντας ταυτόχρονα τη συνδρομή συναδέλφων του από το τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν πέντε άτομα που φέρονται ότι συμμετείχαν στην επίθεση με τις μολότοφ, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μαχαίρια και ένα βεγγαλικό.

Οι πέντε συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία, είναι ηλικίας 22 με 26 ετών.

Σε ό,τι αφορά τον τραυματία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share