Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Άντρας πήγε για εξέταση αίματος και του ανακοίνωσαν ότι είναι έγκυος!

Απίστευτη καταγγελία!

9 Μαΐου 2019 12:56
Ηράκλειο: Άντρας πήγε για εξέταση αίματος και του ανακοίνωσαν ότι είναι έγκυος!

Κι όμως, συμβαίνουν κι αυτά…

Γίνεται να πας για μία απλή εξέταση αίματος και να σε βγάλουν έγκυο; Ενώ μάλιστα είσαι άντρας; Κι όμως γίνεται και συνέβη σε δημόσιο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με αναγνώστη που επικοινώνησε με το neakriti.gr, ο ίδιος πήγε στο νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να κάνει μία εξέταση αίματος. Περιμένοντας τα αποτελέσματα, είδε και άκουσε κάτι που σίγουρα δεν περίμενε ποτέ να ακούσει.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο κύριος, πήρε τα αποτελέσματα στα χέρια του και ο γιατρός τον ενημέρωσε για τα… χαρμόσυνα νέα! Δηλαδή ότι είναι έγκυος και ότι η εξέτασή του είναι καλή, είναι φυσιολογική.

«Για μία εξέταση αίματος πήγα και με βγάλανε έγκυο; Πως γίνεται αυτό;»λέει ο άνθρωπος που δεν πίστευε ούτε στα μάτια του ούτε στα αυτιά του.

Σίγουρα στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για λάθος, ένα ανθρώπινο λάθος που μπορεί να γίνει, αλλά φυσικά καλό είναι να μη γίνεται… Ειδικά όταν πρόκειται για θέματα υγείας.

Νάξος: Ηλικιωμένη «έγραψε» την περιουσία της στο Νοσοκομείο του νησιού!

Μια συγκινητική αποκάλυψη, για μια ηλικιωμένη που άφησε την τελευταία της πνοή προσφέροντας, μέσω διαθήκης, σχεδόν όλη την περιουσία της στο Νοσοκομείο Νάξου, έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Απιδόπουλος.

Πρόκειται για την Ιωάννα Κατσούλη, κάτοικο της Νάξου, που πέθανε πρόσφατα.
Οπως ανακοίνωσε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο διοικητής του Νοσοκομείου Νάξου Κώστας Απιδόπουλος η γυναίκα άφησε πίσω της μια χειρόγραφη διαθήκη, στην οποία αναφέρει ότι την επιθυμία της να μεταβιβαστεί σχεδόν το σύνολο της κινητής και ακίνητης περιουσίας της στο νοσοκομείο και στο Κέντρο Υγείας.

«Πως να μην νιώθεις ότι υπάρχει ελπίδα. Πως να μην προσπαθείς κάθε μέρα να δημιουργείς συνθήκες καλύτερες για τους συνανθρώπους σου. Οταν υπάρχει τέτοιο μεγαλείο ψυχής από ανθρώπους όπως η εκλιπούσα Ιωάννα Κατσούλη» σχολίασε στη συγκεκριμένη ανάρτησή του ο κ. Απιδόπουλος.

«Για να γίνονται οι άνθρωποι καλά» αναφέρει στη διαθήκη της
Στο κείμενο της διαθήκης η Ιωάννα Κατσούλη διευκρινίζει ότι προέβη σε αυτή την προσφορά «εις μνήμη των Γονέων μου Μιχαήλ και Ειρήνης Κατσούλη και Γιαγιάς μου Μαργαρίτας Μαρμαρινούς» καθώς και των δυο αδελφών της.

Επιπλέον, σημειώνει ότι στόχος της δωρεάς είναι «να γίνονται οι άνθρωποι καλά».

Σε άλλο σημείο, με εξαιρετικό γραφικό χαρακτήρα, τονίζει ότι «την παραπάνω διαθήκη μου την έγραψα ολόκληρη με το χέρι μου και την υπέγραψα».


Πηγή: iefimerida.gr

Δημήτρης Κουφοντίνας: Mεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου- Κάνει απεργία πείνας!

Στο νοσοκομείο του Βόλου μεταφέρθηκε στις 21.05 το βράδυ της Δευτέρας ο καταδικασμένος για έντεκα δολοφονίες τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη Δημήτρης Κουφοντίνας.

Τα μέτρα που έλαβε η Αστυνομία ήταν δρακόντεια, ενώ η πομπή των αυτοκινήτων της Ασφάλειας στην Ιάσονος και την Πολυμέρη ήταν εντυπωσιακή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του «Αχιλλοπουλείου» και αναμένεται η έκδοση των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share