Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κρήτη: Παρενόχληση κατήγγειλε μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο!

Εφιάλτης για την ανήλικη μαθήτρια..

9 Μαΐου 2019 09:56
Κρήτη: Παρενόχληση κατήγγειλε μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο!

Παρενόχληση κατήγγειλε μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο στην Κρήτη! Έναν εφιάλτη έζησε η ανήλικη μαθήτρια λυκείου μια συνηθισμένη διαδρομή με το υπεραστικό ΚΤΕΛ από τα Χανιά στο Ρέθυμνο!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες, μέσα στο λεωφορείο και πιο συγκεκριμένα κατά τη στιγμή που η έφηβη είχε σηκωθεί από τη θέση της και επιχειρούσε να προσεγγίσει την πόρτα του οχήματος για να αποβιβαστεί στη στάση της.

Τη στιγμή που περνούσε μπροστά από τον 35χρονο συνεπιβάτη, ο άνδρες φέρεται να την άγγιξε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η μαθήτρια κατεβαίνοντας από το λεωφορείο κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές και λίγη ώρα αργότερα, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ σταματούσε το λεωφορείο στο δρόμο.

Ο 35χρονος αλλοδαπός από τη Συρία συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Φρίκη στη Μυτιλήνη: Ιδιοκτήτης σχολικού κυλικείου παρενοχλούσε μαθήτριες!

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση για την κακοποίηση που δέχτηκαν μαθήτριες στηνΜυτιλήνη από ιδιοκτήτη σχολικού κυλικείου!

Η υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες μετά από την προσφυγή στη δικαιοσύνη τρειών μητέρων και την Τρίτη (7/5) ο επιχειρηματίας καταδικάσθηκε τελεσίδικα σε ποινή φυλάκισης δυο ετών με αναστολή, από το τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Μυτιλήνης. Το δικαστήριο με την απόφαση του αυτή, που ελήφθη κατά πλειοψηφία επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση.

Ανήλικες μαθήτριες ηλικίας 12,5 και 14 ετών παρενοχλούσε ιδιοκτήτης σχολικού κυλικείου στη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν, μεταξύ άλλων τηλεφωνούσε στα κορίτσια ή τους έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, τις χάιδευε ή τις φιλούσε.

Στη δίκη κατέθεσε και η ανήλικη τότε παρενοχληθείσα μαθήτρια, που πλέον έχει ενηλικιωθεί.

Η υπόθεση ξεκίνησε το 2011 όταν τρεις μητέρες προσέφυγαν στη δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας τον ιδιοκτήτη κυλικείου στο γυμνάσιο όπου φοιτούσαν οι κόρες τους, ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τα κορίτσια, ηλικίας τότε 12,5 και 14 ετών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων που επιβεβαίωσαν οι τότε μαθήτριες, ο κατηγορούμενος παρενοχλούσε και τηλεφωνούσε στα κορίτσια ή τους έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, τις χάιδευε ή τις φιλούσε.

Πρωτόδικα μία από τις τρεις υποθέσεις, αυτή που η κατ’ έφεση εκδίκασή της έγινε χθες, εκδικάστηκε τον Ιανουάριο του 2017. Οι υπόλοιπες μπήκαν στο αρχείο βάσει του νόμου για την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων για υποθέσεις που επισύρουν ποινές κάτω του ενός έτους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share