Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στον Βόλο: 35χρονος προσπάθησε να βιάσει 25χρονη!

Ο άνδρας αρνήθηκε την κατηγορία...

8 Μαΐου 2019 22:58
Σοκ στον Βόλο: 35χρονος προσπάθησε να βιάσει 25χρονη!

Ποινή φυλάκισης 5 χρόνων επέβαλε την Τρίτη (8/5) το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε έναν 35χρονο Βολιώτη, που κατηγορούταν για απόπειρα βιασμού σε βάρος 25χρονης σήμερα, τον Ιούλιο του 2014, σε κεντρικό σημείο του Βόλου.

Το Δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 5 χρόνων με αναστολή και με όρους την εμφάνιση του καταδικασθέντα μία φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του και την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.

Σε πρώτο βαθμό το Κακουργιοδικείο (ΜΟΔ) Καρδίτσας τού είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 6 χρόνων.

Στον καταδικασθέντα αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Ο 35χρονος αρνήθηκε την κατηγορία.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, η απόπειρα βιασμού φέρεται να είχε γίνει ξημερώματα, έξω από το υποκατάστημα του ΙΚΑ Βόλου, όταν η 25χρονη σήμερα κοπέλα, επέστρεφε από διασκέδαση με τις φίλες της, όπου κάποια στιγμή εκείνες αποχώρησαν και η κοπέλα έμεινε μόνη της.

Ο δράστης φέρεται να είχε πλησιάσει την κοπέλα από πίσω, χωρίς να τον αντιληφθεί της είχε κλείσει το στόμα, την είχε ρίξει κάτω και είχε προσπαθήσει να τη βιάσει.

Τότε, η κοπέλα, που ήταν φοιτήτρια, είχε αρχίσει να φωνάζει, με αποτέλεσμα περαστικοί οδηγοί να ακούσουν τις φωνές της και να ειδοποιήσουν την αστυνομία, η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη.

Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: 1.500 ευρώ ζήτησαν από ηλικιωμένη!

Η 90χρονη γυναίκα δέχθηκε την Πέμπτη το απόγευμα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα στο σπίτι της, που την ενημέρωσε πως ο γιος της είχε σπάσει το πόδι του, βρισκόταν δήθεν στο Νοσοκομείο του Βόλου και θα έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr ο απατεώνας φέρεται να ζήτησε από τη γυναίκα 15.000 ευρώ, προκειμένου να μην του κόψουν το πόδι! Στο βάθος της τηλεφωνικής ακρόασης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ακουγόταν και μία γυναίκα να κλαίει και να ζητάει από την ηλικιωμένη, να τη βοηθήσει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share