Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γέννησε δίπλα στα διόδια, με τη βοήθεια αστυνομικών!

Το θαύμα της ζωής!

8 Μαΐου 2019 20:40
Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γέννησε δίπλα στα διόδια, με τη βοήθεια αστυνομικών!

Ένα απίστευτο περιστατικό έζησαν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ, καθώς βοήθησαν μια γυναίκα στην Κατερίνη να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Η γυναίκα βρισκόταν καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, καθώς ήδη είχαν έρθει τα πρώτα «σημάδια» της γέννας, αλλά ο μικρός αποδείχθηκε πολύ βιαστικός.

Την ώρα που η γυναίκα και ο σύζυγός της έφτασαν με το αυτοκίνητο στα διόδια της Λεπτοκαρυάς, ζήτησαν τη βοήθεια των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, καθώς είχαν «σπάσει τα νερά».

Κατερίνη γέννα

Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο αυτοκίνητο, όπου βρήκαν τη γυναίκα στο πίσω κάθισμα, ενώ σημείο έφτασε και πλήρωμα του ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί. Μετά τη γέννα, μητέρα και νεογνό μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή των διασωστών, που δημοσίευσαν και φωτογραφίες από τη γέννα του μικρού. «Η εγκυμονούσα στο πίσω κάθισμα του ΙΧ αυτοκινήτου, ο τοκετός έχει ήδη ξεκινήσει, το κεφαλάκι του εμβρύου είχε ήδη προβάλλει, κοιταζόμαστε με τη συνάδελφο και χωρίς δεύτερη σκέψη ξεκινάμε το έργο μας με συντονισμένες κινήσεις και βοηθάμε την εγκυμονούσα να ολοκληρώσει τον τοκετό στο σημείο…», αναφέρουν μεταξύ άλλων και καταλήγουν: «Απίστευτα, ανεκτίμητα συναισθήματα η ανταμοιβή μας για το έργο που επιτελούμε…».

Σε σοκ η 82χρoνη γιαγιά από την Κατερίνη που την πάνε σε δίκη επειδή πούλησε 6 κιλά χόρτα!

Αντίθετα με την ηλικιωμένη με τα τερλίκια, η 82χρονη από τη Νέα Τραπεζούντα Πιερίας και το διοικητικό πρόστιμο κλήθηκε (κανονικά) να πληρώσει, αλλά και στο σκαμνί θα καθίσει!

Το θέμα της 82χρονης, είχε αναδείξει στις 26 Μαρτίου 2018 η «Π»: «Συνέβη μέρα "πρωινό" στο κέντρο της Κατερίνης.

 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share