Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σάμος: Τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής!

Δεν υπήρχε ασθενοφόρο..

8 Μαΐου 2019 10:05
Σάμος: Τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής!

Απίστευτο αυτό που συνέβη στην Σάμο! Τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής αφού δεν υπήρχε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει..

Το ασθενοφόρο που είναι μόνο ένα..ήταν "απασχολημένο" με άλλο περιστατικό!

Για την διάσωση της κοπέλας που είχε τραυματιστεί πέφτοντας στο φαράγγι Μικρό Σεϊτάνι, οργανώθηκε επιχείρηση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρλοβασίου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, που διέθεσε το πλωτό σκάφος της με τέσσερα μέλη της. Το δύσβατο έδαφος δυσκόλευε ιδιαίτερα τους διασώστες στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν την τραυματισμένη γυναίκα.

Το μοναδικό ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Καρλοβασίου ήταν απασχολημένο στη μεταφορά άλλου ασθενούς το βράδυ της Δευτέρας και χρειάστηκε να επιστρατευτεί το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μια νεαρή τραυματίας!

Ωστόσο, τα κατάφεραν έπειτα από επίπονες προσπάθειες και τη μετέφεραν στο σκάφος, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τα μέλη της Ε.Ο.Δ.. Το πλωτό έφτασε στο λιμάνι του Καρλοβασίου στις 8.30΄ το βράδυ, αλλά το ασθενοφόρο δεν βρισκόταν εκεί και ο πύραρχος Κωνσταντίνος Φράγκος διέθεσε το υπηρεσιακό όχημα για να μεταφερθεί η κοπέλα στο νοσοκομείο, όπου έφτασε στις 9.25΄.

Μενίδι: Επίθεση κακοποιών με σκυλί σε ΑΜΕΑ! (Video)

Απίστευτο αυτό που συνέβη στο Μενίδι! Επίθεση κακοποιών με σκυλί σε ΑΜΕΑ!

Οι κακοποιοί δίνουν εντολή σε εκπαιδευμένο σκύλο να δαγκώσει το θύμα για να μπορέσουν να επιτεθούν.. Τέσσερα περιστατικά έχουν γίνει γνωστά! Ένας άτυχος πυροσβέστης ήταν το προτελευταίο θύμα της συμμορίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τέσσερα άτομα Ρομά!

Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε το τελευταίο θύμα της επίθεσης στο Μενίδι μαζί με την μητέρα του!

Καταγγέλουν τα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας στο Μενίδι και επίσης αποκαλύπτουν ότι στο παιδί είχαν ξαναεπιτεθεί με στιλέτο πριν λίγο καιρό.

Φοβούνται να κυκλοφορήσουν στην περιοχή! Δείχνει στην κάμερα της εκπομπής μια αδέσποτη σφαίρα από τότε που χτύπησαν τον μικρό Μάριο..

Μπορεί να είναι κεντρικό το σημείο αλλά η εγκληματικότητα στην περιοχή είναι αυξημένη και η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει όλα τα κρούσματα εγκληματικότητας! Ευτυχώς το παιδί δεν έιχε κάτι απάνω του και έφυγαν άπραγοι!

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share