Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ορεστιάδα: Δυο ανήλικα αγόρια έκλεψαν μηχανή!

Τους έπιασαν

6 Μαΐου 2019 16:34
Ορεστιάδα: Δυο ανήλικα αγόρια έκλεψαν μηχανή!

Οι δυο ανήλικοι ηλικίας 16 και 15 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

Να κάνουν νυχτερινό ράλι στην Ορεστιάδα με μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα, προσπάθησαν δυο ανήλικοι φίλοι, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να της προκαλέσουν σημαντικές ζημιές και να συλληφθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας!

Οι δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 16 και 15 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή τροχοφόρου, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Πάτρα: Συνελήφθη η μητέρα που είχε αφήσει τα παιδιά της μόνα τους!

Πριν 2 μέρες με αγωνία παρακολουθήσαμε την ιστορία 2 μικρών παιδιών που περιφέρονταν μόνα τους στην Πάτρα. Τελικά η μητέρα των παιδιών συνελήφθη χθες.

Τα δύο μικρά παιδιά, ένα αγοράκι 2 χρονών και ένα 4χρονο κοριτσάκι, εντοπίστηκαν να περιφέρονται ασυνόδευτα προχθές το πρωί, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Ναυαρίνου. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ οι άνδρες της ΕΛΑΣ διενεργούσαν έρευνες για τον εντοπισμό των γονιών τους, και κυρίως κάτω από ποιες συνθήκες τα δυο ανήλικα βρέθηκαν να περιφέρονται μόνα τους στην περιοχή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share