Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στους Γαργαλιάνους γέμισαν με αφίσες του Παπαδόπουλου!

Οι νοσταλγοί της Χούντας γέμισαν..

6 Μαΐου 2019 15:06
Στους Γαργαλιάνους γέμισαν με αφίσες του Παπαδόπουλου!

Οι νοσταλγοί της χούντας γέμισαν με αφίσες του Παπαδόπουλου τους δρόμους των Γαργαλιάνων! Κόλλησαν παντού αφίσες με το πρόσωπο του του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου.

Κάθε κολόνα της πόλης έχει γεμίσει με τη φράση: «Πού είσαι Παπαδόπουλε» και τη φωτογραφία του.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι νοσταλγοί της Χούντας έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη. Η κίνησή τους αυτή ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την επέτειο των 52 χρόνων από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.

Σε άλλες πάλι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των Γαργαλιάνων είδαν να γράφει στις αφίσες: «ζεις στις καρδιές μας».

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Μαντλίν! Δεν απήγαγε ο Γερμανός παιδόφιλος την Μαντλίν!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν και τον Γερμανό παιδόφιλο που κατηγορούνταν για την υπόθεση της. Λάθος οι ισχυρισμοί των βρετανικών ΜΜΕ, λέει πορτογαλική εφημερίδα!

Δεν απήγαγε τελικά ο Γερμανός παιδόφιλος την Μαντλίν!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η πορτογαλική ταμπλόιντ «Correio da Manha», με αφορμή τη συμπλήρωση 12 ετών από την εξαφάνιση της μικρής, αποκαλύπτει ότι ο Γερμανός δεν είναι ο άνδρας που φέρεται να συνδέεται άμεσα με την υπόθεση.

Ο Γερμανός παιδόφιλος Μάρτιν Νέι δεν είναι ο ύποπτος που εξετάζουν οι Αρχές για την απαγωγή του παιδιού, όπως επισημαίνουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Ο 48χρονος Γερμανός σκιαγραφήθηκε από τα βρετανικά ΜΜΕ, όμως, ως ο άνδρας που ερευνάται. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν έχει σχέση με την υπόθεση.

«Ένας Γερμανός παιδόφιλος, ο οποίος εκτίει ισόβια ποινή για τη δολοφονία τριών παιδιών και την σεξουαλική εκμετάλλευση πολλών άλλων, κατονομάστηκε από τα βρετανικά μέσα ως ο κύριος ύποπτος για την υπόθεση Μακάν. Ωστόσο, δεν είναι ο νέος ύποπτος που εξετάζει η αστυνομία του Πόρτο», αναφέρει το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share