Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χανιά: 48χρονος συνελήφθη για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών!

Τι απέδειξαν οι έρευνες;

6 Μαΐου 2019 12:49
Χανιά: 48χρονος συνελήφθη για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών!

Στα Χανιά συνελήφθη 48χρονος που είχε κάνει κλοπές και έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας κατηγορείται και για κατοχή ναρκωτικών!

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 48χρονος συνελήφθη καθώς αφαίρεσε από 24 χρονη την τσάντα της η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, προσωπικά της έγγραφα και διάφορα αντικείμενα!

Για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών κατηγορείται ένας 48 χρονος που συνελήφθη από την αστυνομία στην περιοχή της Κισάμου.

Ωστόσο μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα 129 γραμμαρίων κάνναβης, 52 γραμμάρια κάνναβης σε σκόνη ,45 γραμμάρια αποξηραμένων τμημάτων δενδρυλλίων κάνναβης, 90 γραμμάρια σπόροι κάνναβης, ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη από το Νόμο ιατρική συνταγή, φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Έκλεψαν και βανδάλισαν τον Ιερό ναό στο Γηροκομείο Αθηνών! (Video)

Απίστευτο αυτό που συνέβη στον Ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα του Γηροκομείου των Αθηνών αφού ασυνείδητοι έκλεψαν και βανδάλισαν τον ναό!

Έκλεψαν ιερά λείψανα οι ασυνείδητοι ληστές! Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε ο πάτερ Θεόδωρος για το τι συνέβη στον ναό του Αγίου Ανδρέα.

Εκατέρωθεν του ναού υπήρχαν οι λειψανοθήκες και από αυτές αφαίρεσαν όλα τα λείψανα οι ληστές.. Έσπασαν τα λουκέτα που προφύλασσαν τον ναό και τα λείψανα.. Στην συνέχεια έκλεψαν τα Ευαγγέλια και ότι άλλο υπήρχε μέσα στον ναό που ήταν τεράστιας χρηματικής αξίας.

Το τρομερό για τον Πάτερ Θεόδωρο ήταν ότι έκλεψαν συγκεκριμένα τα λείψανα, γιατί υπάρχουν εικασίες ότι γίνεται εμπόριο λειψάνων!

Δείτε το βίντεο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share