Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ναύπλιο: Ρομά ξυλοκόπησε τραυματοφορέα που μετέφερε έγκυο γυναίκα!

Τι συνέβη;

5 Μαΐου 2019 11:16
Ναύπλιο: Ρομά ξυλοκόπησε τραυματοφορέα που μετέφερε έγκυο γυναίκα!

Αντιμέτωποι με ένα ακόμη περιστατικό βίας από ομάδα Ρομά βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (04/05) το προσωπικό του νοσοκομείο στο Ναύπλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα Ρομά μετέφερε στο νοσοκομείο Ναυπλίου μια γυναίκα έγκυο με πρόβλημα και σοβαρό κίνδυνο για το έμβρυο και όταν ο τραυματιοφορέας επιχείρησε να την βάλει στο φορείο δέχθηκε επίθεση από τον άντρα της.

Όπως γράφουν η ιστοσελίδα, argolikeseidhseis.gr, τραυματιοφορέας από το Ναύπλιο χτυπήθηκε με δύναμη στο αριστερό μέρος του κεφαλιού και αντιμετωπίζει πρόβλημα στο τύμπανο.

Προς τιμή του, πρώτα μετέφερε την έγκυο για τις ιατρικές φροντίδες και αφού βεβαιώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο και το παιδί που κυοφορούσε σώθηκε, μετά έκανε ενέργειες για να καλέσει την αστυνομία.

Στο νοσοκομείο του Ναυπλίου έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά οι δράστες είχαν γίνει... καπνός.

Το περιστατικό στο Ναύπλιο, έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο βίαιων επεισοδίων που δημιουργούν ομάδες Ρομά στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους συχνά πυκνά.

Φωκίδα: Βρήκε τον ληστή μέσα στο κτήμα του και παραλίγο να τον πατήσει με το αυτοκίνητο!

Φτάνοντας εκεί με το μηχανάκι του, είδε έξω από την αποθήκη ένα αυτοκίνητο με ανοιχτό το πορτμπαγκάζ και έναν νεαρό Ρομά να φορτώνει πράγματα.

Πλησίασε και ο νεαρός τον έριξε κάτω από το μηχανάκι και φεύγοντας βιαστικά με το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από το μηχανάκι, ενώ παραλίγο να πατήσει και τον πεσμένο ιδιοκτήτη, που πρόλαβε να τον αποφύγει.

Ωστόσο τον χτύπησε με το αυτοκίνητο στα πόδια, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά.

Στη συνέχεια στο αυτοκίνητο επιβιβάστηκε και ένα δεύτερο άτομο που τον περίμενε πιο πέρα και εξαφανίστηκαν.

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία και έδωσε τα στοιχεία του αυτοκινήτου, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς λίγη ώρα αργότερα να κινείται κοντά στον καταυλισμό των Ρομά στην Άμφισσα.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, αφού πρόκειται για 29χρονο Ρομά που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Λαμία: Ληστές χτύπησαν 63χρονο με κινητικά προβλήματα!

Στιγμές τρόμου έζησς ένας 63χρονος στη Λαμία, όταν τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν.

Οι δυο γυναίκες, άρχισαν να ψάχνουν τα δωμάτια, ενώ ο συνεργός τους βρισκόταν στο σαλόνι και φύλαγε τσίλιες. Όμως, εκείνη τη στιγμή, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, τους αντιλήφθηκε και στην προσπάθειά τους να φύγουν, ο 36χρονος διαρρήκτης τον χτύπησε στη μύτη, δίνοντας του μπουνιά στο πρόσωπο.

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία, που έκανε εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή. Οι αστυνομικοί μετέφεραν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, προκειμένου να δει φωτογραφίες σεσημασμένων. Εκεί, ο 63χρονος αναγνώρισε τον άνδρα που είχε εισβάλει στο σπίτι του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share