Σάββατο, 08 Μαΐου 2021

Κρήτη: Εγκλωβισμένη ξένη τουρίστρια σε φαράγγι!

Τι συνέβη;

4 Μαΐου 2019 20:24
Κρήτη: Εγκλωβισμένη ξένη τουρίστρια σε φαράγγι!

Βρίσκεται στο δύσβατο φαράγγι Χοχλακές με σπασμένο πόδι αλλά η επιχείρηση διάσωσης από την πυεροσβεστική και Εθελοντές Διασώστες της (ΕΔΕΑΚ) θα είναι δύσκολη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης νεαρής Γαλλίδας στο φαράγγι Χοχλακές στη Κρήτη. Πρόκειται για ένα από τα πιο απρόσιτα μέρη του νησιού που βρίσκεται σε μια από τις πιο απομονωμένες περιοχές του νησιού, κοντά στη Ζάκρο. Το φαράγγι Χοχλακές ονομάζεται και φαράγγι Καρουμών.

Σπεύδει κλιμάκιο της πυροσβεστικής αλλά και της ομάδας Εθελοντών Διασωστών Κρήτης (ΕΔΕΑΚ). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Γαλλίδα ήταν μέλος γκρουπ που επιχείρησε να διασχίσει το φαράγγι αλλά τραυματίστηκε σε ένα στενό πέρασμα και έσπασε το πόδι της. Οι συνοδοιπόροι της ειδοποίησαν τις αρχές και η επιχείρηση αναμένεται να εξελιχθεί σε δύσβατη περιοχή και χωρίς το φως της ημέρας.

Σφακιά: Επιχείρηση ανεύρεσης ζευγαριού που έχασε το δρόμο του σε φαράγγι!

Σφακιά: Επιχείρηση ανεύρεσης ζευγαριού που έχασε το δρόμο του σε φαράγγι!

Το ζευγάρι απο τη Γερμανία που είχε μεταβεί στην περιοχή των Σφακίων και συγκεκριμένα φαράγγι του Καβή για πεζοπορία έχασε τον προσανατολισμό του και αργά τη νύχτα, ζήτησε τη συνδρομή των αρχών.

Λίγα λεπτά μετά τις 11 τη νύχτα, ξεκίνησε επιχείρηση της Πυροσβεστικής από το Κλιμάκιο της Ανώπολης στην οποία συμμετείχαν δύο πυροσβέστες με ένα πυροσβεστικό όχημα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share