Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος που τραυματίστηκε στο άλμα επί κοντώ!

Ο νεαρός αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης!

4 Μαΐου 2019 13:23
Βέροια: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 17χρονος που τραυματίστηκε στο άλμα επί κοντώ!

Ο 17χρονος δεκαθλητής Γιάννης Αβραμίδης έκανε άλμα αλλά αντί για το στρώμα προσγειώθηκε έξω από αυτό και έπεσε με το κεφάλι στην βάση του στυλοβάτη, στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Βέροιας. Ο νεαρός αθλητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Εκεί, ο 17χρονος από τη Βέροια υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι. Ο αθλητής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση και τα πρώτα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Θήβα: Σε βαθιά καταστολή η 8χρονη Αλεξία!

Κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας απο τη Θήβα οι γιατροί του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού».

Η μικρή Αλεξία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη καθώς και σε βαθιά καταστολή προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που έχει προκληθεί συνεπεία του τραύματος στο κρανίο της και της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε γι αυτό.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου που δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης αναφέρει τα εξής:

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά.

Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.

Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».

Θήβα: «Έχουμε κάνει τάμα για το παιδί μας»! - Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας, που δίνει μάχη για τη ζωή της από την Κυριακή του Πάσχα μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίραστις Θεσπιές της Θήβας.

Κάναμε ένα τάμα στον ταξιάρχη για το παιδί μας», δήλωσε η μητέρα της 8χρονης.

Η μητέρα του κοριτσιού περιμένει να γίνει ένα θαύμα προκειμένου να σωθεί το παιδί της, την ώρα που η κατάσταση της μικρής επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να κάνει ένα ακόμα χειρουργείο.

Ζητά συγγνώμη ο 54χρονος

Η ΕΛ.ΑΣ. χρειάστηκε λίγες ημέρες για να εντοπίσει τον όπλο το οποίο τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη, ενώ εκείνη έπαιζε αμέριμνα στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της 8χρονης από την αδέσποτη σφαίρα και τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά, αλλά να γίνει καλά η 8χρονη.

Ο 54χρονος, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων που είχε μεταβεί από την Αθήνα στο χωριό Λεοντάρι σε σπίτι φίλων του για να γιορτάσουν το Πάσχα, παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε με το όπλο που κατείχε παράνομα, ωστόσο, μετά το συμβάν φοβήθηκε και γι’ αυτό δεν πήγε αμέσως στην αστυνομία.

Μάλιστα, έστειλε με συγγενείς του το όπλο στην Αθήνα για να μην βρεθεί κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας και αποκαλυφθεί πως από εκεί έφυγε η αδέσποτη σφαίρα.

Η βαλλιστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι από το όπλο του 54χρονου τραυματίστηκε η 8χρονη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του όπλου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share