Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σαλαμίνα: Συνελήφθησαν ανήλικοι 13 και 15 ετών!

Είχαν διαρρήξει καταστήματα και ένα σπίτι!

3 Μαΐου 2019 17:52
Σαλαμίνα: Συνελήφθησαν ανήλικοι 13 και 15 ετών!

Για κλοπές σε καταστήματα και ένα σπιτι, συνελήφθησαν την Τρίτη 30 στη Σαλαμίνα, δύο ανήλικοι ηλικίας 13 και 15 ετών αντίστοιχα.

Οι δράστες είχαν διαρρήξει κατάστημα στην περιοχή της Σαλαμίνας και είχαν αφαιρέσει χρηματικό ποσό. Επίσης προέκυψε ότι οι δύο ανήλικοι κατά το τελευταίο διήμερο είχαν διαπράξει άλλες επτά διαρρήξεις, σε καταστήματα και οικία στη Σαλαμίνα, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Χολαργός: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ!

Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ του Άνω Χολαργού, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ με τους δράστες, υπό την απειλή όπλου, να αδειάζουν ταυτόχρονα δύο διαφορετικά ταμεία του καταστήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που επικαλείται υπαλλήλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ταμείο τους, οι δράστες ήταν δύο νεαροί Έλληνες, μετρίου αναστήματος, οι οποίοι άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν πεζοί. Η ληστεία σημειώθηκε λίγο πριν από το κλείσιμο του καταστήματος.

Το σοκ για τους υπαλλήλους αλλά και τους πελάτες που περίμεναν στην ουρά για να πληρώσουν ήταν μεγάλο.

Άμεση Δράση και Τμήμα Ασφαλείας δεν άργησαν να καταφθάσουν στο σημείο, όμως οι δράστες είχαν ήδη προλάβει να γίνουν καπνός. Παρ’ όλα αυτά, από τους άνδρες της Αστυνομίας εξετάζεται ήδη το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, όπως και κάθε επιπλέον στοιχείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share