Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δέος στην Εγνατία: "Πάγωσαv" όλοι οι oδηγοί με αυτό που αντίκρισαν στο Τούνελ!

Ανατριχίλα!

3 Μαΐου 2019 13:17
Δέος στην Εγνατία:

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που μας θυμίζουν όσα αγαπάμε…

Δεν υπάρχει περίπτωση να περνάς από εκεί και να μην το δεις.

Μια υπέροχη εικόνα που προκαλεί δέος, συγκίνηση και μας γεμίζει με περηφάνια.

Όσοι ταξίδεψαν αυτές τις μέρες στη βόρεια Ελλάδα, αντίκρισαν σε τούνελ της Εγνατίας κάτι που έφτιαξαν δύο άνθρωποι με πολύ μεράκι.



«Για να ολοκληρώσουμε το συγκεκριμένο έργο χρειάστηκε να ανέβουμε στο σημείο 4 φορές, για αρκετές ώρες.

Διερχόμενοι οδηγοί από το τούνελ των Βρασνών, μας κόρναραν, μας έπαιζαν τα φώτα και μας χαιρετούσαν, κάνοντάς μας να αισθανθούμε πολύ όμορφα. Είμαστε περήφανοι», δηλώνουν οι δημιουργοί.

Δείτε τη φοβερή εικόνα:

Μια τεράστια Ελληνική σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας στολίζει εδώ και λίγο καιρό τούνελ της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα αυτό των Βρασνών, στον Στρυμωνικό κόλπο

Η συγκεκριμένη σημαία υπήρχε στο σημείο εδώ και 4 χρόνια περίπου. Μια παρέα 3 φίλων, ο Ζαχαρίας Κυπαρίσσης, ο Βασίλης Ζαχαρίου και ο Δημήτρης Παπαγεράς από την περιοχή των Βρασνών, ξαναζωγράφισε την σημαία μιας και υπήρχαν φθορές από τον χρόνο, προσθέτοντας αυτή τη φορά και τον Ήλιο της Βεργίνας.

Οι δημιουργοί δηλώνουν υπερήφανοι.

Ενώ και οι οδηγοί που περνούν από το σημείο αισθάνονται δέος.

Χαμός στην Εγνατία Οδό: Οδηγούσε «του σκοτωμού» στο αντίθετο ρεύμα! (video)

Το αυτοκίνητο κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προκαλεί πανδαιμόνιο. Το βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει την κατάσταση...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης-Προμαχώνα, έξω από τις Σέρρες, αντικρίζοντας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, να κινείται ανάποδα στο δικό τους ρεύμα κυκλοφορίας!

Έκπληκτοι και έντρομοι έκαναν σινιάλα στον ηλικιωμένο οδηγό, που λίγο έλειψε να προκαλέσει δυστύχημα στο σημείο. Εκείνος όμως όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε να οδηγεί και μάλιστα με μεγάλη ταχύτητα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23-02-2019) και καταγράφηκε από την κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου, στο ύψος του Μελενικιτσίου στις Σέρρες, από οδηγό που είδε ξαφνικά στο δικό του ρεύμα κυκλοφορίας ένα αυτοκίνητο να κινείται ανάποδα.

Ευτυχώς στο σημείο δεν σημειώθηκε ατύχημα, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τον πρωταγωνιστή της απίστευτης υπόθεσης.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νέο σοκαριστικό τροχαίο στην Εγνατία Οδό! - Από θαύμα σώθηκαν 4 άνθρωποι!

Νεκρός ο οδηγός από το τροχαίο στην Εγνατία Οδό!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share