Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ζευγάρι στη Σαντορίνη καλλιεργούσε και διακινούσε χασίς!

Ολόκληρη φυτεία ανακάλυψαν οι Αρχές!

3 Μαΐου 2019 11:03
Ζευγάρι στη Σαντορίνη καλλιεργούσε και διακινούσε χασίς!

Άλλη μια υπόθεση ναρκωτικών κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία να εξαρθρώσει στην Σαντορίνη! Το ζευγάρι καλλιεργούσε και διακινούσε χασίς!

Στα σπίτια των δραστών ηλικίας 60 και 64 χρόνων έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας, μετά από στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για την παράνομη δράση τους. Στο εσωτερικό τους και στους εξωτερικούς χώρους, ανακάλυψαν 63 δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με άλλα πέντε αποξηραμένα χασισόδεντρα.

Ούτε ο τουρισμός, ούτε η γεωργική παραγωγή αυτή καθαυτή ενδιέφεραν ένα ζευγάρι Ελλήνων στη μαγευτική Σαντορίνη, καθώς ασχολούνταν με την παραγωγή... κάνναβης την οποία διακινούσαν στο νησί σε αρκετά μεγάλες ποσότητες, είτε ακατέργαστη ή και αποξηραμένη!

Ακόμη, κατέσχεσαν 796 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 273,8 γραμμαρίων, σπόρους κάνναβης βάρους 501 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και δοχεία για την αποθήκευση του χασίς.

Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που τους απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Απίστευτο! Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε στα Εξάρχεια!

Μετά από την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στα Εξάρχεια η οποία έγινε σήμερα, τελικά μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε...

Περισσότερα από 155 κιλά χασίς κατασχέθηκαν σε αστυνομική επιχείρηση σήμερα στα Εξάρχεια, ενώ έγιναν τρεις συλλήψεις.

Η ποσότητα χασίς, κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια της μεγάλης επιχείρησης που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, σε σπίτια στην περιοχή των Εξαρχείων.

Παράλληλα, έγιναν πέντε προσαγωγές, εκ των οποίων οι τρεις μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Και οι τρεις συλληφθέντες είναι Αλβανοί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η συγκεκριμένη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε από την αστυνομία σε επιχείρηση που έγινε σε σπίτι το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σπυρίδωνος Τρικούπη.

Οι τρεις συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share