Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αχαΐα: Προανακριτική διαδικασία για το αυτοκίνητο αστυνομικού που έπιασε φωτιά!

Εν ενεργεία ο αστυνομικός..

3 Μαΐου 2019 10:30
Αχαΐα: Προανακριτική διαδικασία για το αυτοκίνητο αστυνομικού που έπιασε φωτιά!

Προανακριτική διαδικασία διενεργείται για το αυτοκίνητο αστυνομικού που έπιασε φωτιά στην Αχαΐα! Ο αστυνομικός είναι ακόμα εν ενεργεία!

Το όχημα που ξαφνικά παραδόθηκε στις φλόγες ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του ένστολου που υπηρετεί σε τοπική υπηρεσία της Αιγιάλειας. Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα. Κατά πληροφορίες στο τόπο του συμβάντος βρέθηκε στουπί εμποτισμένο με εύφλεκτο υλικό.

Στο μικροσκόπιο του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών και της ΕΛ.ΑΣ, έχει μπει σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό εκδήλωσης φωτιάς στο Ι.Χ αυτοκίνητο εν ενεργεία Αστυνομικού, που συνέβη προ ημερών σε περιοχή έξω από το Αίγιο.

Για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη η προανακριτική διαδικασία, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας βρέθηκαν στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Χαλκιδική: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά!

Οριοθετημένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής, ενώ δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.

Η πυρκαγιά καίει πεύκα και πουρνάρια, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 19 υδροφόρα οχήματα με 40 πυροσβέστες, 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα, χωματουργικό του δήμου Πολυγύρου.

Στην κατάσβεση συνέδραμαν δύο αεροσκάφη Καναντέρ, ένα από τα οποία συνεχίζει μέχρι αυτή την ώρα να επιχειρεί.

Χαλκιδική: Φρικτός θάνατος για άντρα εν ώρα εργασίας!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 41χρονος ανήμερα την Πρωτομαγιά στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής.

Ο 41χρονος, αλβανικής καταγωγής, βοηθούσε ηλικιωμένο σε αγροτικές εργασίες, στο εξοχικό του, όταν, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η χειροκίνητη φρέζα που χρησιμοποιούσε τον παρέσυρε με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share