Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Πυροβόλησαν αστυνομικό έξω από γήπεδο!

Δεν βάζουν μυαλό οι «πιστολέρο» της Κρήτης!

2 Μαΐου 2019 09:37
Ηράκλειο: Πυροβόλησαν αστυνομικό έξω από γήπεδο!

Δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον αστυνομικών έξω από το γήπεδο που ήταν γεμάτο κόσμο στην περιοχή Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας!.

Οι σφαίρες τους δεν τραυμάτισαν κάποιον ,χτύπησαν μόνο ένα φορτηγό του προέδρου της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας!

Στόχος των πυροβολισμών φαίνεται πως ήταν ένα κλιμάκιο της Ο.Π.Κ.Ε., που λίγο νωρίτερα είχε κάνει τυπικό έλεγχο σε ένα αυτοκίνητο.

Στη συνέχεια, στις 9 το βράδυ της Πρωτομαγιάς, οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο όπου είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος για να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση της χρονιάς και βγήκαν από το περιπολικό τους για να μιλήσουν σε κάποιον.

Ξαφνικά, από ένα αυτοκίνητο που είχε σταματήσει σε κοντινή απόσταση και ξεκίνησε με ταχύτητα προς το μέρος των αστυνομικών, ακούστηκαν άγριες φωνές και βρισιές που τις ακολούθησαν τέσσερις ή πέντε πυροβολισμοί! Γι

Οι επιβάτες του οχήματος πάτησαν γκάζι και εξαφανίστηκαν, ενώ στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός. Ωστόσο, παρά τις συνεχείς έρευνες, οι δράστες δεν εντοπίστηκαν.

Θήβα: «Έχουμε κάνει τάμα για το παιδί μας»! - Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 8χρονης που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα!

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μίλησε η μητέρα της 8χρονης Αλεξίας, που δίνει μάχη για τη ζωή της από την Κυριακή του Πάσχα μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίραστις Θεσπιές της Θήβας.

«Εχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δε θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν.

Η μητέρα του κοριτσιού περιμένει να γίνει ένα θαύμα προκειμένου να σωθεί το παιδί της, την ώρα που η κατάσταση της μικρής επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να κάνει ένα ακόμα χειρουργείο.

Ζητά συγγνώμη ο 54χρονος

Η ΕΛ.ΑΣ. χρειάστηκε λίγες ημέρες για να εντοπίσει τον όπλο το οποίο τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη, ενώ εκείνη έπαιζε αμέριμνα στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ζητά συγγνώμη για τον τραυματισμό της 8χρονης από την αδέσποτη σφαίρα και τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα διαδικαστικά, αλλά να γίνει καλά η 8χρονη.

Ο 54χρονος, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων που είχε μεταβεί από την Αθήνα στο χωριό Λεοντάρι σε σπίτι φίλων του για να γιορτάσουν το Πάσχα, παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε με το όπλο που κατείχε παράνομα, ωστόσο, μετά το συμβάν φοβήθηκε και γι’ αυτό δεν πήγε αμέσως στην αστυνομία.

Μάλιστα, έστειλε με συγγενείς του το όπλο στην Αθήνα για να μην βρεθεί κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας και αποκαλυφθεί πως από εκεί έφυγε η αδέσποτη σφαίρα.

Η βαλλιστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι από το όπλο του 54χρονου τραυματίστηκε η 8χρονη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του όπλου.

Θήβα: Ο 54χρονος βενζινάς έριξε την αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη! - Η βαλλιστική μίλησε!

Η βαλλιστική για την 8χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική λόγω αδέσποτης σφαίρας στη Θήβα μίλησε.

Η σφαίρα έφυγε από το όπλο του 54χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου που διασκέδαζε με πυροβολώνταςανήμερα το Πάσχα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share