Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θήβα: Ο 54χρονος βενζινάς έριξε την αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη! - Η βαλλιστική μίλησε!

Αποκαλύψεις σοκ!

1 Μαΐου 2019 16:03
Θήβα: Ο 54χρονος βενζινάς έριξε την αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη! - Η βαλλιστική μίλησε!

Η βαλλιστική για την 8χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική λόγω αδέσποτης σφαίρας στη Θήβα μίλησε.

Η σφαίρα έφυγε από το όπλο του 54χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου που διασκέδαζε με πυροβολώντας ανήμερα το Πάσχα.

Η βαλλιστική εξέταση ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της ΕΛ.ΑΣ., ότι ο 54χρονος έριξε την μπαλωθιά που είχε σαν αποτέλεσμα το βαρύτατο τραυματισμό της 8χρονης.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες του όπλου από το οποίο έφυγε η μπαλωθιά το μεσημέρι της Κυριακής.

Να σημειωθεί ότι ο 54χρονος προσήχθη χθες ύστερα από εντατικές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτια γύρω από της 8χρονης που γίνονταν γλέντι το Πάσχα.

Και όντως, μετά από τις εντατικές έρευνες, εντοπίστηκε μια σφαίρα σε γλάστρα σπιτιού κοντά σε αυτό της 8χρονης και η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στα ίχνη του 54χρονου.

Ο ιδιοκτήτης βενζινάδικου παραδέχθηκε πως έριχνε μπαλωθιές το Πάσχα από πιστόλι το οποίο κατείχε παράνομα καθώς και ότι αμέσως μετά το συμβάν, επειδή φοβήθηκε... φυγάδευσε το όπλο με συγγενείς του στην Αθήνα προκειμένου να μην το βρουν στα σπίτια που διεξάγονταν οι έρευνες.

Η βαλλιστική εξέταση που έγινε επιβεβαίωσε ότι η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη Αλεξία προήλθε από το όπλο του 54χρονου, ο οποίος νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η 8χρονη δίνει μάχη για τη ζωή της από το μεσημέρι της Κυριακής όταν, ενώ έπαιζε με τα αδέλφια της στην αυλή του σπιτιού της μετά το πασχαλινό γεύμα, χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα.

Ολόκληρο το ΔΤ της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν με την 8χρονη και την αδέσποτη σφαίρα
Εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση σοβαρού τραυματισμού 8χρονου κοριτσιού, από βολίδα πυροβόλου όπλου, ανήμερα του Πάσχα, στην περιοχή Θεσπιές Βοιωτίας

Για την υπόθεση συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, 54χρονος ημεδαπός με τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων

Κατασχέθηκε περίστροφο που κατείχε παράνομα και ταυτοποιήθηκε ως το όπλο, του οποίου η βολίδα τραυμάτισε στο κεφάλι την 8χρονη

Επιπλέον κατασχέθηκαν (4) κάλυκες περιστρόφου & (2) κυνηγετικά όπλα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο μεθοδικής και εμπεριστατωμένης έρευνας, εξιχνιάσθηκε άμεσα υπόθεση σοβαρού τραυματισμού 8χρονης ημεδαπής, από βολίδα πυροβόλου όπλου, ανήμερα του Πάσχα, στην περιοχή Θεσπιές Βοιωτίας.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 28-04-2019, ενώ το 8χρονο κορίτσι βρισκόταν στην αυλή της οικίας του, με συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα, έχασε αιφνιδιαστικά τις αισθήσεις του, αιμορραγώντας από το κεφάλι.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και ακολούθως στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ στη συνέχεια διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε βληθεί στη δεξιά κροταφική χώρα, από πυροβόλο όπλο, με τη βολίδα να παραμένει σφηνωμένη εντός του κρανίου.

Κατά την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας, που διεξήχθη για την εξιχνίαση της υπόθεσης, αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα που προέκυψαν.

Συγκεκριμένα από τους αστυνομικούς διενεργήθηκαν πληθώρα προσαγωγών, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένες αυτοψίες και βλητικές εξετάσεις, καθώς και νομότυπες κατ’ οίκον έρευνες, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί και να συλληφθεί 54χρονος ημεδαπός, με τις κατηγορίες της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων.

Από τους αστυνομικούς βρέθηκε και κατασχέθηκε σε ισόγειο αποθηκευτικό χώρο της οικίας του, σε περιοχή της Αττικής, επιμελώς κρυμμένο κάτω από βάση δεξαμενής πετρελαίου, ένα περίστροφο, το οποίο όπως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα.

Από την βαλλιστική εργαστηριακή εξέταση που πραγματοποιήθηκε, στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω περίστροφο, είναι το πυροβόλο όπλο του οποίου η βολίδα τραυμάτισε το ανήλικο κορίτσι, στο κεφάλι.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν από οικία που διατηρεί σε περιοχή της Βοιωτίας, τέσσερις (4) κάλυκες περιστρόφου καθώς και δύο (2) κυνηγετικά όπλα.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στη Θήβα: Βρέθηκε ο άντρας που χτύπησε την 8χρονη με τη σφαίρα!

Ένας 55χρονος που κατάγεται από το χωριό Λεοντάρι και ο οποίος βρέθηκε στο πατρικό του σπίτι για να γιορτάσει το Πάσχα, είναι ο ασυνείδητος «πιστολέρο» που τραυμάτισε σοβαρά την 8χρονη Αλεξία από τις Θεσπιές Βοιωτίας, με τις μπαλωθιές του.

Η έρευνα των Αρχών έφερε αποτέλεσμα και η ταυτότητα του αποκαλύφθηκε μετά την βαλλιστική εξέταση αλλά και την έρευνα κλιμακίου των εγκληματολογικών ερευνών που εντόπισαν ότι το παιδί είχε βληθεί από μια απόσταση περίπου 350 μέτρων.

Οι αστυνομικοί πήγαν μαζί του στην Αθήνα, στο σπίτι που διαμένει, για να εντοπίσουν το περίστροφο το οποίο χρησιμοποίησε ο 55χρονος και αυτό να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και να πιστοποιηθεί εργαστηριακά ότι πρόκειται για το όπλο που τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι το παιδί.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θήβα:Από πιστόλι η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη!

Ώρες αγωνίας στη Θήβα: Διασωληνωμένη η 8χρονη που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share