Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηράκλειο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο 13χρονος με σοβαρά εγκαύματα!

Έπαιζε με φωτιά!

1 Μαΐου 2019 10:53
Ηράκλειο: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο 13χρονος με σοβαρά εγκαύματα!

Αναστάτωση επικράτησε στα Καμίνια στο Ηράκλειο Κρήτης όταν ένας 13χρονος υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια παρέα παιδιών που ήταν στην πλατεία των Καμινίων άρχισαν να ρίχνουν οινόπνευμα στο πλακόστρωτο στο οποίο στην συνέχεια έβαζαν φωτιά.

Ξαφνικά, άγνωστο πως, οι φλόγες βρέθηκαν στο πρόσωπο του 13χρονου οι κραυγές του οποίου κινητοποίησαν όλους όσοι ήταν εκεί.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται.

Θήβα: Νέα στοιχεία φωτιά για τον σοβαρό τραυματισμό 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα!

Νέα στοιχεία για το σοβαρό τραυματισμό 8χρονης στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα έρχονται στο φως μετά και τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 54χρονος που κρατείται στο ΑΤ Λιβαδειάς ως βασικός ύποπτος για τους πυροβολισμούς.

Όταν έμαθαν για τον τραυματισμό της 8χρονης από αδέσποτη σφαίρα πανικοβλήθηκε, φοβήθηκε και για αυτό δεν πήγε αμέσως στην αστυνομία.

Μάλιστα στη συνέχεια έδωσε το περίστροφο σε συγγενείς του προκειμένου να το μεταφέρουν στην Αθήνα, ώστε να μην βρεθεί κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας σε γειτονικά σπίτια που διεξάγονταν γλέντι.

Τελικά το όπλο εντοπίστηκε την Τρίτη και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί και να διερευνηθεί αν ταυτοποιείται με τη σφαίρα που τραυμάτισε το 8χρονο κορίτσι.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες σε τρία σπίτια στο χωριό Λεοντάρι, καθώς από εκεί είχαν ακουστεί οι πυροβολισμοί και σε ένα από αυτά βρέθηκαν κάλυκες από περίστροφο μέσα σε μία γλάστρα.

Έτσι ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης και οι αστυνομικοί έφτασαν στον 54χρονο.

Από τα έως τώρα στοιχεία πάντως ο 54χρονος θα κατηγορηθεί για παράνομη οπλοκατοχή και άσκοπους πυροβολισμούς, ωστόσο στην περίπτωση που το όπλο ταυτοποιηθεί με τη σφαίρα, τότε οι κατηγορίες θα αλλάξουν και δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα κατηγορίες αναμένεται να αντιμετωπίσουν και οι συγγενείς του που μετέφεραν το όπλο στην Αθήνα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θήβα:Από πιστόλι η αδέσποτη σφαίρα που χτύπησε την 8χρονη!

Ώρες αγωνίας στη Θήβα: Διασωληνωμένη η 8χρονη που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα!

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share