Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Μαύρο" Πάσχα στον Βόλο: Έπεσε νεκρός δίπλα στη σούβλα!

Τραγωδία!

30 Απριλίου 2019 12:48

Στο πένθος τυλίχθηκε ανήμερα του Πάσχα μια τετραμελής οικογένεια στον Πτελεό το Βόλου. Ο 53χρονος Γιώργος, υπέστη ανακοπή καρδιάς και έπεσε νεκρός, ενώ ετοίμαζε τα κάρβουνα για το αρνί της Λαμπρής.

Όλα συνέβησαν από τη μία στιγμή στην άλλη και το Πάσχα μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ο άτυχος 53χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του, όμως δεν γνώριζε ότι ήταν τόσο σοβαρό. Πριν από μερικές μέρες είχε αισθανθεί μια έντονη ενόχληση και είχε επισκεφτεί γιατρό για εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάτι σοβαρό, όμως του ζητήθηκε να υποβληθεί και σε περαιτέρω έλεγχο, τον οποίο προφανώς προγραμμάτιζε για μετά τις γιορτές, αλλά δεν πρόλαβε.

Δυστυχώς, παρά την άμεση κινητοποίηση η οικογένειά του δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο 53χρονος εντοπίστηκε πεσμένος στο έδαφος ήταν ήδη νεκρός. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε διαπίστωσε τον θάνατό του.

Ιδιώτης γιατρός βεβαίωσε αργότερα τα αίτια θανάτου του αποδίδοντάς τα σε καρδιακό επεισόδιο. Το άγγελμα του θανάτου του ελαιοπαραγωγού συγκλόνισε την τοπική κοινωνία. Κανένας στον Πτελεό και ειδικότερα στο Πηγάδι, όπου κατοικούσε με την οικογένειά του ο 53χρονος, δεν μπορεί να πιστέψει στο ξαφνικό κακό που βρήκε την οικογένεια.

Ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει δύο παιδιά τα οποία σπουδάζουν στην Αθήνα. Ήταν ελαιοπαραγωγός και με τη σύζυγό του είχαν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Επίσης είχε διατελέσει τοπικός σύμβουλος Πτελεού το διάστημα από το 2010 έως το 2014.

Η κηδεία του τελέστηκε σε κλίμα απερίγραπτης οδύνης από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στις 12.30 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Την Εξόδιο Ακολουθία παρακολούθησε πλήθος συγγενών και φίλων, που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του και να πουν στερνό αντίο. Επρόκειτο για έναν έντιμο οικογενειάρχη, έναν αξιαγάπητο κάτοικο της περιοχής, με χαμηλό προφίλ και προσφορά και στα τοπικά δρώμενα.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

Συναγερμός στο Αγρίνιο: Νεαρός απειλεί να αυτοκτονήσει!

Αναστάτωση στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο, καθώς ένας νεαρός άνδρας έχει ανέβει σε ταράτσα πολυκατοικίας και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Πανικόβλητοι, οι συγγενείς του νεαρού ειδοποίησαν την αστυνομία και στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ καθώς και όχημα της Πυροσβεστικής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share